Magazin > VIP
109 ogledov

Naša vodka že pobira nagrade

slovenia vodka
1/4
Jorge Madrigal
Slovenia vodko so odlikovali, še preden so jo uradno predstavili.

Sredi aprila so v New Yorku predstavili Slovenia vodko, ki jo polni Fructal. Na zabavi je bil prisoten zvezdniški kuhar Peter X Kelly, pa tudi investitorja, igralec Bill Murray in baletnik Mihail Barišnikov, oba dobra poznavalca odličnih vodk. Ko sta slišala za govorice o najbolj mehki vodki, izdelani iz ajde in nedotaknjene čiste vode izpod slovenskih Alp, naj bi se z navdušenjem pridružila ekipi Slovenia vodka, ki je že prejela prve nagrade.

V tekmovanju Petdeset najboljših uvoženih vodk so še pred uradno predstavitvijo prejeli dve zlati medalji. Vonj vodke so opisali kot svež in čist ter kot mešanico zelišč, lesa, citrusov in kakava. Okus naj bi imela po meloni, malo po bananinem kruhu, citrusih, vanilji, karameli, mandeljnih, oreščkih, sladkemu korenu, janežu in ržu.

Zlato medaljo pa so prejeli tudi na svetovnem tekmovanju žganih pijač v San Franciscu, na katerem so predstavili 1.400 "peklenskih vodk". Ultimate Beverage Challenge pa jih je uvrstil med pijače, ki jih priporočajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.