Magazin > VIP
2980 ogledov

Naša zvezdnica delila redko fotografijo družine, ki jo ima z znanim nogometašem

Kaja Vidmar Instagram
Kako so prikupni.

O razmerju Kaje Vidmar, ki jo poznamo iz serije Moji, tvoji najini, kjer je zaigrala ob Sebastianu Cavazzi, sicer tudi playboyevo dekle in tekmovalka šova Zvezde plešejo, in hrvaškem nogometnem reprezentantu Šimetu Vrsaljku se je začelo govoriti konec februarja leta 2022. Takrat je bil Šime še poročen s sedaj nekdanjo ženo Matejo, ki pa je takrat že leto in pol niso videli v Madridu, iz socialnih omrežij je prav tako odstranila njegov priimek. Skupaj se jima je v zakonu rodil sin Bruno.

Vidmarjeva, ki življenje s svojo družino skrbno varuje pred očmi medijev, je sedaj na Instagramu delila ljubko družinsko fotografijo, na kateri s Šimetom pozira na plaži, okrog njiju pa se igrajo trije otroci, Bruno, Viktorija in dojenček v vozičku, katerega imena lepotica ni razkrila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Kje sta se nogometaš in naša zvezdnica spoznala, ni znano. Aprila 2022 je Kaja prvič postala mama hčerkici Viktorii, oktobra leta 2023 pa še mama sinčku. Obe svoje nosečnosti je prav tako skrbno skrivala pred mediji.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.