Magazin > VIP
51112 ogledov

Našega pevca skrbelo, kako bo javnost sprejela njegovo ljubezen

anej piletič Instagram
Na srečo jima priljubljenost ni padla.

Anej Piletič, mlajši brat dua BQL, bo danes stopil pred oltar in večno zvestobo obljubil mojstrici ličenja Izi Hrastnik Fink. Kako se je njuna ljubezenska zgodba začela, sta razkrila v spotu za pesem Ulala, v katerem je Iza igrala samo sebe.



Da je Anejevo srce oddano, je verjetno razžalostilo mnogo oboževalk. V tujini so morali člani fantovskih skupin svoje izbranke pred javnostjo skrivati, saj so se njihovi agenti bali, da bi jim zaradi ljubezenskih zvez padla priljubljenost. Sta se tega bala tudi Anej in Rok? "Bojazen je obstajala, priznam. Morda ne toliko pri nama z Rokom, ampak pri ljudeh v ozadju. Mišljenje, da bi glasbenikom zaradi zveze padel imidž, se je izkazalo za napačno. Morda celo ravno obratno. Nama priljubljenost po tem, ko sem izpostavil Izo, ni padla,“ pravi Anej.

Kako pa se lepotica spopada z njegovimi oboževalkami? "Ne spopada se kaj veliko. Mene je bolj skrbelo to, kako bodo oboževalci sprejeli njo. Imava veliko mlajših oboževalcev, ki so mnogokrat brutalno iskreni in skrbelo me je, da ji nekateri ne bi privoščili tega, da je z mano. Ampak se na srečo še nikoli ni zgodilo, da bi dobila negativen odziv. Vsi so nama srečo privoščili. Res je super.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.