Magazin > VIP
64042 ogledov

Našega pevca zaradi zdravstvenih težav premagala čustva

gašper rifelj Facebook
Priljubljenemu pevcu je zagodlo zdravje.

Gašper Rifelj je moral zaradi zdravstvenih težav odpovedati enega od dveh koncertov. Po objavi posnetka, na katerem si pomaga z inhalatorjem, je očka dveh sinov razložil, kaj se dogaja.

"Naj na kratko opišem, kaj se mi dogaja zadnjih nekaj dni. V soboto sem se zbudil s čudnim občutkom v grlu, nisem čutil, da bi bil prehlajen, hkrati pa sem 'noro' kašljal in bil med govorom popolnoma zahripan. Po vaji z bendom sem čutil, da nisem sposoben speljati dveh koncertov, zato smo koncert v Straži odpovedali. Želel in upal sem, da bom koncert lahko izpeljal vsaj v Stični. Včeraj na tonski vaji so me preplavila čustva, saj sem prvič doživel, da mi glas ni služil tako, kot sem navajen, in sem se tudi včeraj že skoraj sprijaznil z dejstvom, da bomo morali tudi ta koncert odpovedati. Nek notranji občutek mi je govoril, naj vseeno speljemo koncert, da bo vse okej ..." Intuicija ga ni pustila na cedilu. Očka dveh sinov je povedal, da tega koncerta ne bo pozabil, saj je bil poln čustev in ljubezni.

Želimo mu hitro okrevanje.

 

Komentarjev 3
  • Ender3 14:55 29.december 2023.

    Jeba je, ko ti odpove delovno orodje in to v času, ko ga najbolj potrebuješ za zaslužek..Še dobro, da znaš uporabiti otroški inhalator.

  • Pierre 13:24 29.december 2023.

    Pacient v vsakem pogledu!!!!

  • maja42 08:47 29.december 2023.

    Ljudje nekateri so resnično bolni, znani pa si dajo inhalator, ker so malo prehlajeni in se slikajo, otroci imajo hude bolezni neozdravljive.... oni pa takole