Magazin > VIP
120068 ogledov

Našemu znanemu paru očitajo lenarjenje na račun države, pa je res tako?

misticizem Youtube
Še se spomnite, kako sta Simona in Matjaž postala znana?

Leta 2012 se je Slovenija smejala Matjažu, ki je svojo partnerko Simono z vprašanjem, kam gre beli zajček, spravljal ob pamet. Par je še vedno skupaj in ima štiri otroke.

Zakonca Kosi sta v teh letih odkrila svojo strast do snemanja zabavnih videov, ki jih redno objavljata na YouTubu, kjer imata kanal Misticizem. Dejavna sta tudi na družbenih omrežjih in kot vsi vplivneži oziroma znane osebe imata tudi Simona in Matjaž svoje privržence in svoje sovražnike.

Za portal Aleteia sta sedaj prebrala nekaj komentarjev, v katerih so ju kritizirali. Enega sta dobila po objavi videa, v katerem sta prižgala svečo ... "Se vam zdi primerno svinjat naravo in zapuščat svojim otrokom in vnukom plastične sveče? Kaj je narobe s poslikanimi kamenčki in lesenimi svečkami? Drugače pa ja, otrok je otrok, ne glede na to, iz čigavega gnezda prihaja," se je glasil komentar. Matjaž je razložil, da so uporabili svečo v plastiki iz recikliranega materiala. "Nič se bati, nič ne svinjamo s tem," je zagotovil komentatorju.

Nekateri pa očitno menijo, da Simona in Matjaž po cele dneve sedita doma in se kratkočasita s snemanjem videov. "Opet vidva, pojdita delat, namesto da prejemata socialno pomoč," pravijo. Simona je razložila, da sta oba redno zaposlena in videe snemata v prostem času, in to iz čiste dobre volje.

Enega od komentatorjev pa je zmotil Simonin videz. Ocenil je, da tehta 150 kilogramov. "In spet jih lahko razočaram. Niti približno še nisem pri 150 kilogramih," je povedala svetlolaska, ki skupaj s svojim soprogom ugotavlja, da so mnogi zelo napeti in njunih posnetkov ne razumejo kot razvedrilo, ampak iščejo dlako v jajcu in stvari, ki jih lahko kritizirajo. Čeprav ju mnogokrat tudi žalijo, pa Matjaž pravi, da negativni komentarji ne bodo zlomili njunega duha. Več je namreč ljudi, ki ju radi spremljajo in jima to tudi povedo.

 

Komentarjev 3
  • Grof 16:41 07.december 2023.

    Video je res porazen, zakaj že, baje ju je Nataša Sukič razočarala, odpovedala je snemanje v zadnjem trenutku, baje je bila z B.Sajovicem v bazenu v Tivoliju

  • Majazmaja 15:05 07.december 2023.

    Nimam pojma, kdo sta ta dva. Video je porazen in sploh si ne predstavljam, da je to nekomu smešno.

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 09:28 07.december 2023.

    Ne,se ne spomnim,ker sploh ne vem kdo sta in zakaj naj bi bila znana???!!!