Magazin > VIP
32 ogledov

Naši estradniki obsedeni z očali

očala Alcom
1/19
Peter Klinc
Slovenski estradniki ne morejo brez sončnih očal. Predstavlja jim nepogrešljivi del stila, Anika Horvat pa bi se zanje odpovedala celo spodnjim hlačkam.

Alyo, Petra Polesa, Aniko Horvat in Ano Marijo Mitič smo ujeli na praznovanju 20. obletnice podjetja Alcom, ki izdeluje stekla za korekcijo in zaščito vida. Znani Slovenci so nam ob tej priložnosti zaupali, kaj jim pomenijo sončna očala. "Zjutraj sploh ne grem iz hiše brez sončnih očal. Če jih izgubim, se počutim, kot da sem brez gat. Priznam, včasih bi šla od doma raje brez hlačk, kot pa brez sončnih očal (smeh)," nam je hudomušno povedala Anika in dodala, da na znamke ne da veliko, saj ima "to nesrečo, da dražje vedno izgubi."

Alya in Peter po zvezdniško

Podoben odnos do tega modnega dodatka ima tudi Alya, ki jih nosi tudi takrat, ko ne sije sonce. "Očala so zame modni dodatek brez katerega sploh ne gre. Imam jih ogromno, večinoma RayBan, saj mi odgovarja stil, še posebej pa so mi všeč ker so športno elegantna. Velikokrat jih nosim tudi, če sem brez make upa, da se malo zakrijem (smeh)." Za zakrivanje jih uporablja tudi Poles, ki jih nosi prav po zvezdniško. "Če si dam na glavo kapuco in dodam še očala, mi je veliko lažje iti po Čopovi. Rad komuniciram ljudi, saj mi je jasno, kakšno delo imam, ampak včasih nisem pri volji in takrat očala zelo pomagajo."

Medtem ko se Anika, Alya in Peter na znamke ne ozirajo preveč, pa te pri Ana Mariji igrajo vedno večjo vlogo. "Že od majhnih nog sem se navduševala nad različnimi dizajni, kristali, imela sem jih ogromno! Za k vsaki opravi ene! Moram pa priznati, da niso vsa kvalitetna, zato mi znamke pomenijo vedno več, saj tudi moj vid ni več tako dober, kot je bil," nam je še razložila simpatična komičarka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.