Magazin > VIP
50 ogledov

Naši voditelji smučajo za dober namen

Katja Jevšek
1/4
ProPlus
V Kranjski Gori se bodo v soboto številni smučarji spuščali za dobrodelnost. Med njimi boste lahko opazili tudi znane obraze, saj bodo za dober namen smučali tudi Petra Kerčmar, Katja Jevšek, Urška Hrovat, Jure Košir in Bojan Križaj.

Smučarji bodo v okviru dobrodelne akcije Smučam 24 ur zbirali denar za otroke, ki si ne morejo privoščiti zimovanja na smučeh. Urška Hrovat, Jure Košir, Bojan Križaj, številni učitelji smučanja, člani Demonstratorske vrste Slovenije, sodelavci medijske hiše Pro Plus ter Slovenci in Slovenke, ki se bodo želeli pridružiti dobremu namenu, se bodo lahko pomerili v dveh kategorijah – v tekmovanju na čas in smučarskem šovu.

Ženske predstavnice bodo tekmovale in poskušale izboljšati čas, ki ga bo postavila Urška Hrovat, moški pa bodo napadli čas Jureta Koširja. Vsi, polni kreativnih idej, bodo lahko sodelovali v smučarskem šovu, kar pomeni, da bo na cilj treba prispeti v izvirnem, nenavadnem in zanimivem slogu.

Na cilju pa bo vse udeležence in podpornike čakala nepozabna zabava. Didžej in voditelja Ota Roš ter Franci Podbrežnik bodo poskrbeli za dobro glasbo, glasen smeh in pancertanc. Več kot dobrodošli so tudi vsi tisti, ki se ne bodo spuščali po belih strminah. Štejejo moralna podpora, dobra družba in še boljši namen. V soboto, 14. januarja, z začetkom ob 18. uri!

Dobrodelno lahko smučate tudi vi

Vsi nadobudni smučarji in smučarke, ki se želite pridružiti dobrodelni akciji in preizkusiti svoje nabrušene dilce v smučarskem tekmovanju, se lahko prijavite prek elektronske pošte na smucam24ur@pop-tv.si. Vsak prijavljen tekmovalec bo s plačilom 25 evrov, ki vključuje smučarsko vozovnico in startnino, prispeval 10 evrov za dobrodelne namene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.