Magazin > VIP
16 ogledov

Naske vabi na zabavo

Naske bo svojo Saro spremljal na operacijo oprsja in ji bo tako v moralno podpor Žurnal24 main
Zmagovalec letošnjega resničnostnega šova Big Brother, Naske, prireja veliko zabavo za vse svoje prijatelje in sotekmovalce.

Simpatični in skromni Naske, ki je kot zmagovalec prejel kar 92.000 evrov, danes vse vabi na veliko zabavo. "Vsi sotekmovalci smo se odločili, da vsak dan, in tako je že od ponedeljka naprej, nekdo priredi zabavo v svojo in našo čast, da obudimo spomine in se skupaj družimo," je povedal Sevničan. Poleg tekmovalcev pa bodo na zabavi, kjer se bo na veliko pilo in jedlo, tudi veliko Naskejevih prijateljev in navijačev, ki so mu, ko je prišel domov, priredili lep sprejem.

Sicer pa je fant povedal, da ima zadnji teden ogromno intervjujev, kar bo skušal čim bolje izkoristiti, izvedeli pa smo tudi, da se je v hiši zredil za dobrih deset kilogramov. Od tod torej jasno, zakaj si je po prihodu domov najprej šel kupit nove hlače in si malce obnovil garderobo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.