Magazin > VIP
29 ogledov

Našla si je 32 let mlajšega

23-let sta veljala za zgleden par v Hollywoodu. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Igralka Susan Sarandon in igralec Tim Robbins sta se 23-ih letih razšla. Ločeno naj bi živela že nekaj mesecev. Medtem pa si je Susan že našla novega ljubimca.

Predstavnica 63-letne igralke je dejala, da sta se Susan in Tim že poleti odločila, da bosta živela ločeno.

A le nekaj dni po javni objavi o razhodu, se že vrstijo ugibanja o Susaninem novem ljubimcu, 31-letnem Jonathanu Bricklinu. Igralka je že zanikala govorice, da naj bi bil mladi trener namiznega tenisa njen ljubimec. Z Jonathanom naj bi bila v strogo poslovnih odnosih. Sarandonova in Bricklin sta skupaj ustanovila pinpong klub Faltiron District.  Tudi sam Jonathan je dejal, da imata “prijateljski in poslovni odnos”.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Jonathan Bricklin naj bi bil tudi nadarjen filmski ustvarjalec, ki je med drugim na Susanino željo posnel video za Timov 50. rojstni dan.

Susan in Jonathan sta se spoznala leta 2007, ko je Jonathan organiziral nudistične igre namiznega tenisa. Slednjih so se udeleževali številni zvezdniki, med njimi tudi 50 cent, Salman Rushdie in Susan Sarandon.

Susan in Tim sta se spoznala med snemanjem filma Bull Durham leta 1988. Sarandonova je vztrajala, da se nista poročila in sta tako ohranila romantiko v njunem razmerju. “Nočem se poročiti, da najina ljubezen ne bi postala samoumevna,” je dejala Susan.

Imata dva sina, 20-letnega Jacka in 17-letnega Milesa. Susan pa ima iz zakona z režiserjem Francom Amurrijem še hčer Evo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.