Magazin > VIP
11 ogledov

Našli morilsko orožje

Več kot 100 policistov je prečesalo območje, kjer so našli umorjenega Juliana Ki Žurnal24 main
Policija je prečesala območje, na katerem so našli truplo sedemletnega nečaka pevke in igralke Jennifer Hudson, in pri tem našla morilsko orožje.

Policija je v smeteh v ulici, kjer so našli Juliana Kinga, odkrila pištolo, ki je bila najverjetneje uporabljena kot morilsko orožje pri vseh treh umorih. Policija čaka na rezultate balističnega poročila, ki bo to potrdilo ali ovrglo. Tiskovna predstavnica policije Monique Bond ni želela razkriti, za katero pištolo gre, po neuradnih podatkih naj bi šlo za kaliber 45.

Glavnega osumljenca Williama Balfourja ima policija še vedno v priporu. Balfour in Julianova mati Julia Hudson naj bi se večkrat prepirala. Po poročanju prič naj bi Balfourja v petek pred streljanjem videli v stavbi, kjer so stanovali Hudsonovi. Priče so ga pozneje videle v vozilu, ki ustreza opisu tistega, v katerem so našli Juliana.

Kljub ugibanjem, da sta pri umorih sodelovali dve osebi, policija meni, da je šlo za enega storilca. Teorijo o dveh morilcih je podžgala tudi vest, da se je Jennifer Hudson zatekla v neki hotel, kjer je obkrožena z varnostniki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.