Magazin > VIP
35 ogledov

Našli še eno poslovilno pismo medicinske sestre

Michael Christian in Mel Greig youtube.com
Medicinska sestra, ki so jo po potegavščini o Kate Middleton našli mrtvo, je za seboj pustila poslovilno pismo, v katerem za samomor krivi avstralska didžeja, pročajo avstralski mediji.

Jacintha Saldanha, ki je bila decembra žrtev neslane šale avstralskih radijskih voditeljev Mel Greig in Michaela Christiana, je za seboj pustila še eno poslovilno pismo. V njem naj bi za samomor okrivila prav voditelja in zahtevala, da morata plačati njeno hipoteko. V pismu je še zapisala, da ne krivi bolnišnice, še več, direktorjem se celo opravičuje. "Prosim, sprejmite moje opravičilo, resnično mi je žal. Hvala vam za vso podporo. Za to, kar se je zgodilo, krivim avstralska didžeja, zato vas prosim, da ju prisilite, da plačata mojo hipoteko. Žal mi je. Jacintha."

Zaradi sporočila, ki se je pojavilo skoraj pol leta po njeni smrti, bo policija začela s temeljito preiskavo njene smrti. Kot poročajo avstralski mediji, naj bi 46-letno Jacintho močno prizadelo tudi to, kako so jo v bolnišnici obravnavali po tem, ko je nasedla neslani šali. Spomnimo, Mel in Michael sta poklicala v bolnišnico in se izdajala za kraljico Elizabeto in princa Charlesa. Na telefon se je oglasila Jacintha, ki jima je izdala podrobnosti o zdravstvenem stanju noseče Kate Middleton. Vojvodinja je bila takrat v zgodnji fazi nosečnosti, trpela pa je zaradi hudih jutranjih slabosti. Jacinthino truplo so našli le dva dni kasneje.

Greigova se še vedno ni vrnila na delo, njeni prijatelji pa pravijo, da morda nikoli več ne bo delala na očeh javnosti. Za razliko od nje je Christian februarja sprejel manjše delo na radijski postaji v Melbournu, a njun nekdanji sodelavec pravi, da na tragedijo mislita prav vsak dan.

Komentarjev 5
  • zztop 16:59 02.maj 2013.

    Ej, a vidva razumeta, kdo je sedaj kdo od teh dveh napovedovalcev? Griegova ali Michaela, Mel ali Cristian? Zadnji odstavek je tip čist zabluzu ! Da ne bo ker od teh dveh samomor naredu, če bo ta člank prebral. Serjejo ...prikaži več v objave take klanfe, da ni nič jasn, nalašč, al po pomoti! Kdo je on, kdo je ona od teh dveh smotanih voditeljev sedaj? Mal bi se lahk skontroliral ti naši mojstri.

  • leonardo 16:55 02.maj 2013.

    Upam, da bodo našli lopova, ki se hoče okoristiti na račun te tragedije. Najbolj kruto sta jo odnesla voditelja, ki bi jima lahko že dali mir.

  • mph 13:42 02.maj 2013.

    Ne vem s kakšnimi nameni. Za umrlo se je potrdilo kmalu zatem, da je že večkrat hotela narediti samomor in da je bila psihiatrično zdravljena.