Magazin > VIP
586 ogledov

Našli truplo srbske pevke Jelene Marjanović

Jelena Marjanović Facebook
Srbija je pretresena zaradi vesti o smrti pevke narodno zabavne glasbe. Odšla je teči, nato so se za njo izgubile vse sledi. Po občirni akciji so našli le še njeno truplo.

Srbski notranji minister Nebojša Stefanović je potrdil vest, da so našli truplo 32-letne pevke Jelene Krsmanović, poročene Marjanović, in sicer v kanalu na območju občine Palilula. Njeno izginotje je včeraj popoldne prijavil njen mož. Pevka je dopoldne preživela skupaj z njim in njuno hčerko, nato se je odpravila na tek ob Donavi.

Ker se s teka ni vrnila, se je mož obrnil na policijo, ki je takoj pokrenila obširno preiskavo. Pevko so našli danes dopoldne, in sicer v vodi v kanalu od nasipom v naselju Crvenka. Najprej so našli sponko za lase in sledove krvi, nedaleč stran še njeno truplo. Podrobnosti smrti mlade pevke še niso znane, na družabnih omrežjih pa se vrstijo mnenja njenih privržencev, da gre za umor. Policija glede tega še molči, preiskava je v teku. 

Oblačila našli pet metrov od trupla

Srbski mediji poročajo o neobičajnih okoliščinah smrti; Blic piše, da je policija pet metrov od pevinega trupla našla njeno trenirko, športni copat in mobilni telefon. RTS poroča, da so truplo našli z več vbodnimi ranami. Policija glede smrti zaslišuje pevkinega moža in njegovega očeta ter tudi sina iz prvega zakona. Njenega moža so med drugim preizkusili tudi z detektorjem laži, ki ga je po pisanju srbskih medijev uspešno prestal.

Pevkin mož, pet let starejši od svoje pokojne žene, je za srbski Blic povedal, da je družina skupaj prišla na obrežje Donave in da sta s hčerko hodila za Jeleno. "Tako to delamo skoraj vsak dan. Avto parkiramo, Jelena odide na tek, jaz in hčerka pa se igrava na travniku. Tokrat se Jelena ni vrnila. Med tekom se je še oglasila mami na telefon. Mama je bolna, Jelena ji je povedala, da se bomo oglasili pri njej in ji prinesli hrano," je medijem povedal prizadeti pevkin mož Zoran Marjanović. Dodal je, da sta bila z ženo zelo povezana, da se je od njega in hčerke poslovila nasmejana in dobre volje. 

 

Komentarjev 1
  • Boris Odreitz 13:47 05.april 2016.

    nisem vedel da je ona pevka bolj me spominja na zavijajočo porneso