Magazin > VIP
21203 ogledov

Naslov najlepše ženske na svetu osvojila prijateljica Katarine Čas

Margot Robbie
Igralka v zadnjih letih niza uspeh za uspehom.

Avstralska revija Maxim je objavila vsakoletni seznam stotih najbolj vročih žensk leta in tokrat je prvo mesto zasedla 32-letna igralka Margot Robbie ter s tem postala najbolj seksi ženska leta 2022 po izboru revije. Margot velja za naslednjo hollywoodsko mega zvezdnico, saj je njena karierna pot v vzponu. Ta novi dosežek ji bo pri tem pravgotovo koristil, omeniti pa velja, da je to že tretjič, da je Margot dosegla vrh stotih najbolj vročih po izboru revije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAXIM Australia (@maxim_aus)


Robbie trenutno velja tudi za najbolje plačano hollywoodsko igralko. Zasluga pri tem gre predvsem honorarju za njeno vlogo v filmu Barbie, zanj naj bi igralka namreč prejela kar 12.5 milijona ameriških dolarjev.

Margot pa je tudi dobra prijateljica naše igralke Katarina Čas, skupaj sta zaigrali kar v dveh filmih. Katarina je leta 2018 na Instagramu objavila sledeči zapis: "Presrečna sem, da sem lahko pri snemanju tega filma sodelovala z izjemnimi ljudmi. Film je bil posnet pred skoraj dvema letoma v Budimpešti. Že v Volku sva se zelo ujeli, prijateljstvo pa sva na tem snemanju še poglobili. Je izjemno prizemljena in pametna ženska in sem zelo ponosna nanjo."

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 10:13 27.oktober 2022.

    Ha ha ha, Časaova tudi misli, da je več kot je. Bi pa rekla za prvo, da ne vem zakaj je dobila tak naziv, za drugo pa tudi nimam pojma zakaj je kao cenjena igralka. Samo poglejte njeno igro. Povsod ...prikaži več enaka in zelo prisiljena.

  • sam1 08:44 27.oktober 2022.

    Še dobro,da je prijateljica od Časove,drugače ne vem,če bi ji uspelo,debil novinarski,ki si naslovil članek.....