Magazin > VIP
11116 ogledov

Našo modno oblikovalko napadli: "Na srečo so vpitje slišali varnostniki"

eva breznikar Facebook
Pevka in modna oblikovalka Eva Breznikar pravi, da je popolnoma pretresena.

Pevka nekdanje dekliške skupine Make up 2 in skupine Evil Eve, Eva Breznikar, si je ime ustvarila kot modna oblikovalka. Svoje modne dodatke iz usnja uspešno predstavlja na tujih in tudi domačih sejmih in dogodkih, nazadnje v petek v Kamniku, kjer so potekali 46. Dnevi narodnih noš.

Evi pa se je po dogodku zgodilo nekaj nepojmljivega. Kot pravi, se je morala boriti za svoje življenje. "Popolnoma pretresena. Danes (petek, op. avt) sem se bila kot ena izmed razstavljavk na sejmu v Kamniku prisiljena boriti za svoje življenje. Frapirana. Napadla me je namre približno 50-letna zenska, ki se je fizično spravila name na 'load outu' robe. Najprej je s pivom polivala moj avto in tolkla po njem. Ostala sem mirna ter gledala, kje je prvi varnostnik. Medtem je prišla na drugo stran avta in se fizično spravila name skozi odprto šipo in na volan. Kar je sledilo v samoobrambi in borbi za življenje, je bilo bizarno. Žalostno je, ko nimaš izbire in se pač moraš fizično braniti. Na srešo so moje vpitje slišali varnostniki in mi prišli na pomoč, sicer se zanjo ne bi dobro končalo,“ je Eva zapisala na družabnem omrežju, za naš portal pa razkrila še nekaj dodatnih podrobnosti. Kot pravi, jo je incident še toliko bolj presenetil, saj jo je napadla urejena gospa. "Sem pa zavohala alkohol. Kričala je, kam grem in če mislim, da sem lepa. Razložila sem ji, da sem prišla po svoje stvari. Ostala sem mirna, dokler me ni fizično napadla. Še vedno sem popolnoma šokirana. Celo noč nisem spala. Kaj bi se zgodilo, če bi imela nož ali pa bi se spravila na osebo, ki je šibkejša od nje? Hvala bogu za varnostnike.“

Eva napadalke ni prijavila policiji, čeprav so ji varnostniki to svetovali. Od njih je pozneje, ko se jim je prišla zahvalit za pomoč, tudi izvedela, da je gospa nato napadla tudi enega od njih.

Komentarjev 3
  • jaka77 13:34 12.september 2017.

    Samopromocija neuspešne bluzerke, ki ni uspela ne v petju, oblikovanju... prvo na glas komentira obiskovalke in jih zaničuje, ko pa jih skoraj dobi pa joka. Res škoda, da ju ni varnostnik pustil ;)

  • Janez_53 09:13 12.september 2017.

    Brezvezno nakladanje!! BORILA SE JE ZA ŽIVLJENJE??? S STAREJŠO ŽENSKO??? SEDELA JE V AVTU, ZAKAJ SE NI ZAKLENILA??? Bedarije!

  • Avatar Džoser
    Džoser 08:15 12.september 2017.

    Sigurno so bili pobegli nenasilni bolniki iz umobolnice,ki jih je njeno kričanje bolj prestrašilo kot bi bilo normalno.Kateri človek se pa nebi ustrašil njenega zverinskega kričanja.Vse za medijsko popularnost.