Magazin > VIP
20917 ogledov

Našo pevko ob točilnem pultu grdo gledal, sedaj je z njo v zvezi

kataya Instagram
Kataya je ob Timu srečna že šest let!

Pevka Kataya je že šest let srečno zaljubljena v svojega Tima. Da bo spoznala veliko ljubezen, je en teden pred njunim prvim snidenjem napovedala "mestna ciganska vračarica", ki je lepotico ogovorila v centru mesta. Prijela jo je za roko in prosila za denar. Kataya ji je dala pet evrov. "Ona meni reče: 'Prava ljubezen prihaja sedaj.' Ker sem jo imela poln kufer, sem vzela nazaj denar in rekla: 'Hvala lepa, raje imam denar nazaj.' No, kakšen teden kasneje sva s kolegico malce praznovali v centru Ljubljane in v vsakem lokalu ob Ljubljanici spili enega kratkega (skoraj v vsakem) in ko sva prišli na drugo stran brega, sva bili že tako “veseli”, da sva se začeli pretvarjati, da sva sociologinji, ki delata raziskavo o tem, kaj si moški želijo od žensk, in sva “intervjuvali” fante. Usedli sva se za vsako mizo, za katero so sedeli fantje. Za zadnjo mizo, za katero sva se usedli, sta sedela Tim in njegov prijatelj."

Že več kot veseli dekleti sta si naročili še viljamovko in odšli, a pozabili plačati. "PAZI TO: en mesec kasneje sem imela nastop v Celju, okoli dveh zjutraj slonim ob šanku in opazim, da me neki visoki fant ZELO ZELO grdo gleda. Ponavadi ne grem do moških, ampak do njega sem šla in vprašala, kje je problem in zakaj me tako gleda. In on meni reče: 'Nisi plačala viljamovke...'"

No, vedeževalka bi si zaslužila tistih pet evrov ...
 

Komentarjev 3
  • Janez_53 09:21 06.julij 2021.

    Normalnega človeka bi bilo sram takšnega obnašanja, ne pa, da bi se s tem še hvalil po medijih! Nekateri mladi so očitno izgubili moralni kompas!

  • Avatar pantani
    pantani 07:34 06.julij 2021.

    WTF?!!!

  • Alojz Kokot 07:34 06.julij 2021.

    srečno zaljubljena- malo morgen