Magazin > VIP
26538 ogledov

Nastopajoča sta se stepla na novoletnem koncertu

Bijelo Dugme Alen Islamović, Goran Bregović, Mladen Vojičić Tifa
Že dolgo se šušlja, da njun odnos ni več tako dober, kot je bil v času njihovega vzpona.

Kot piše črnogorski portal vjesti.me naj bi se pevca skupine Bijelo Dugme, Alen Islamović in Mladen Vojičić Tifa, po novoletnem nastopu v Budvi stepla v zaodrju. "Kot smo izvedeli, naj bi prišlo do fizičnega obračuna v zaodrju," piše črnogorski medij. Najprej naj bi prišlo do prerekanja, nadaljevalo naj bi se s prerivanjem in končalo s pretepom.

Tifa naj bi Islamoviću zameril, ker naj bi ta odpel določene verze pesmi, ki jih sicer poje Tifa. Očividci pravijo, da naj bi do prepira prišlo takoj po nastopu, ko sta se spuščala po stopnicah iz odra. Goran Bregović se v prepir ni želel vmešavati, zato se je umaknil, piše portal.

"Na odru je bilo 30 ljudi. Ko so zapuščali oder, je Tifa ponesreči porinil Alena. Nista se stepla, slučajno sta se obregnila eden ob drugega. Kasneje so vsi skupaj sedeli v lokalu. Nikakršnega pretepa ni bilo," trdi menedžer priljubljene skupine Bijelo Dugme Adis Gojak, čeprav so zgodbo za črnogorski portal potrdili številni očividci.

Skupina Bijelo Dugme bo 9. marca nastopila v ljubljanski dvorani Stožice.

Komentarjev 2
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 16:01 02.januar 2018.

    Pa kerga brigajo teli kafanski pevači,njihov cajt je že 40 let mim ne pa,da hodjo v Slovenijo po zaslužek na račun neke navidezne slave iz ex-yuge?

  • maresem 10:25 02.januar 2018.

    Čefurska posla....