Magazin > VIP
5129 ogledov

Natalija Verboten: Prijateljičina žalostna zgodba ji je dala misliti

natalija verboten Promo
"Približuje se čas, ko se še toliko bolj začenjamo zavedati, kako krhko in ranljivo je lahko življenje. Čas, ki vsem nam prinaša sporočilo o ljubezni in povezovanju."

Čas okoli prvega novembra, ko se spomnimo na tiste, ki so nas že zapustili, mnogim daje misliti. Tudi naši pevki Nataliji Verboten, ki svoje sledilce že nekaj dni spodbuja k temu, da svojim najbližjim povedo, da jih imajo radi. K temu jo je spodbudila tudi posebna zgodba. "Danes bom z vami delila ganljivo zgodbo, ki nas vse spomni, da življenje ni večno in da je vsak trenutek dragocen. Gre za zgodbo o izgubi in ljubezni, ki nas uči o moči povezovanja in izražanja svojih čustev. Gre za mojo prijateljico, ki je pred leti izgubila svojo mamo. Spomnim se, kako mi je pripovedovala, da so bile njene zadnje besede z mamo, preden je umrla, te: 'Rada te imam.' in njene: 'Jaz tebe tudi.' Ne da bi sploh vedela, da bodo to njune zadnje izrečene besede. Nobena od njiju takrat ni niti slutila, da že čez nekaj dni, ene od njiju več ne bo. Spomnim se, kako hvaležna je bila za te zadnje besede. Ker – lahko bi bile čisto druge. In ta njena izkušnja mi daje vedeti, kako pomembno je, v kakšnem tonu se vsak dan poslavljam od ljudi, ki so mi blizu. Tudi meni je ta njena izkušnja 'dala misliti' še posebej po tistem, ko mi je povedala, da se od takrat, ko se je to zgodilo, tudi od očeta vsakič poslovi z objemom in z besedami: 'Ati, rada te imam.'"

Natalija je pozneje razkrila identiteto te prijateljice, s katero sta posneli duet. Gre za podjetnico Heleno Kodrič Mori. "Ta pesem je posebna ne le zaradi svojega čustvenega naboja, ampak tudi zaradi združitve dveh močnih ženskih glasov, ki skupaj pripovedujeta zgodbo o bolečini, žalovanju, upanju in zdravljenju. Verjameva, da bo ta pesem mnogim nudila uteho in moč, da se soočijo z lastnimi čustvi in najdejo pot naprej," pravi Natalija. Pesem Nekje za oblaki bosta predstavili danes ob 20. uri.

Komentarjev 2
  • Pierre 16:57 31.oktober 2023.

    Rauchen verboten - zabranjeno pušenje...

  • Ender3 14:14 31.oktober 2023.

    Prepovedana Natalija se promovira...