Magazin > VIP
163 ogledov

Natalija Verboten z oboževalci delila prav poseben trenutek

Natalija Verboten Mediaspeed.net
Natalija Verboten na Facebooku objavila fotografijo, ki jo je posnel njen petletni sinček Max.

"Prvi samostojni koraki najmlajšega sina Oskarja," je Natalija Verboten zapisala nad fotografijo, na kateri je z mlajšim sinčkom, ki je marca dopolnil eno let. Ta poseben trenutek pa v kamero ni ujel ponosi očka Dejan, pač pa njun starejši sin Max, ki pri svoji petih letih že kaže talent za fotografiranje.

Natalija nam je sicer v intervjuju po drugem porodu zaupala, da njena druga nosečnost ni bila najbolj enostavna. "Bila sem tečna, napadalna, razdražljiva, lovila so me neprestana nihanja v razpoloženju, sprla sem se na vsakem koraku … To je zame nenavadno, saj sem sicer precej toleranten in umirjen človek. Vseh devet mesecev so me spremljale tudi močne slabosti, izguba okusa, vonja ... Druga nosečnost je bila res izziv, tako zame, predvsem pa za moje najbližje," je izjavila za naš portal. Intervju najdete TUKAJ.

Komentarjev 2
  • Undertaker 19:39 01.julij 2016.

    Tale tvoj komentar ima rep in glavo, članek ne. Odlično.

  • nergač 17:59 01.julij 2016.

    Ir. K. kakšen talent si ti. Neverjetno, koliko literarne svobode se skriva v tebi. Natalija, ali lahko naredim en članek o tebi? Daj da posnamem eno fotko.....pa kaj o nosečnosti povej, to zanima folk. Ti si taka faca.....