Magazin > VIP
296 ogledov

Nataša Pinoza je poročena gospa

Nataša Pinoza Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko)
Nekdanja miss Universe Nataša Pinoza je dahnila usodni da.

"Nič kaj drugače se ne počutim kot v petek. Na to vlogo se bo treba še malo navaditi," je za zurnal24.si o občutkih po velikem dnevu dejala srečna nevesta Nataša Pinoza Grilc. "Po drugi strani pa so občutki super, ker je poroka uspela," 

Z izbrancem Petrom Grilcem sta se poročila minulo soboto. Cerkveno poroko sta imela v Boštanju pri Sevnici, civilni obred pa se je odvil na posestvu Pule, kjer je potekalo tudi slavje. Okoli 120 svatov se je zabavalo do zgodnjih jutranjih ur. 

"Vreme je bilo muhasto, tako da smo imeli vse stvari pod streho. Morali smo imeti rezervni načrt, da je bilo vse tako, kot je treba," je povedala Nataša in dodala, da se je na to ob letošnjem vremenu pripravila vnaprej.  

Povedala nam je tudi, da je ženina čakala šranga. Vaški fantje so namreč zanj pripravili nekaj nalog, preden so mu dovolili, da odpelje nevesto. Kot je ponekod običaj, so med večerjo tudi njej "ukradli" šopek, a tako, "da je bil skrit vsem na vidnem mestu"

Mladoporočenca načrtujeta tudi medene tedne, a podrobnosti želita zadržati zase.

Obema čestitamo tudi v našem uredništvu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.