Magazin > VIP
20 ogledov

Navdušen nad Lauro

Steffanio je v polnem ustvarjalnem zagonu. (Foto: Jakob Helbl) Žurnal24 main
Steffanio zaradi preobilice dela že nekaj let živi zelo stresno življenje, najbolj pa se sprosti ob seksu. Priporoča ga vsem.

Skupini Explosions dela na zmanjka. "Veliko nastopamo po diskotekah in kazinojih. Posneli smo tudi dva nova komada. Balada z naslovom Reka solz, ki govori o nesrečni ljubezni, je že zunaj, drugi pa pride v kratkem. Jeseni bomo izdali tudi novo ploščo. Imamo nov studio, ki smo ga opremili posebej za našo skupino. Tudi plesno smo napredovali. Imamo svoj plesni studio. Koreografije nam delajo drugi, nekaj pa jih naredimo sami. Prijavili smo se tudi na par festivalov in upam, da bomo sprejeti," je za naš portal povedal Steffanio.

Dodatnega elana je skupini dala tudi nova članica Laura, ki je Steffania kontaktirala kar prek Facebooka in ga takoj navdušila.

"Ko smo po tem, ko je skupino zapustila Sara, potrebovali novo pevko, se mi je prek Facebooka javila Laura. Preskusili smo njene sposobnosti in zelo nas je navdušila. Je mlada, zelo luštna, simpatična, preprosta, ima odličen vokal, pa tudi sicer je super punca," je dekle pohvalil Steffanio, ki zaradi preobilice dela že nekaj let živi zelo stresno življenje in že komaj čaka na januar, ko si bo privoščil pot na Tajsko. "Želim si, da bi lahko šel nekam za pol leta, da bi se čisto odklopil in prišel nazaj kot prerojen. A za zdaj mi tega okoliščine ne dopuščajo."

Za Steffania je sicer najboljše sproščanje seks. "Seks je najboljše sproščanje. Priporočam ga vsem," pravi pevec, ki sicer trenutno nima punce, zagotavlja pa, da nikoli ni osamljen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.