Magazin > VIP
35 ogledov

Navijači nad Karleušo

(Foto: Pixsell) Žurnal24 main
Huligani. Grozili so srbski turbofolk pevki Jeleni Karleuši in njenemu možu.

Po poročanju srbskega radia B92 je v ponedeljek ponoči skupina huliganov napadla nogometaša Duška Tošića in turbofolk pevko Jeleno Karleušo. Par jo je odnesel brez poškodb, skupina neznancev pa je poškodovala njuna
 avtomobila.

 

Stari znanec policije

Beograjska policija je okoli pol dveh ponoči prejela klic pevke, ki je prijavila skupino neznanih mladeničev. Trdila je, da so povzročili škodo na avtomobilu in žalili njenega soproga Duška Tošića.

 

Policisti so po pozivu zaprli območje okoli hiše na Bežanijski kosi, kjer par živi, in aretirali dve osebi, od katerih je ena stari znanec policije. Proti obema so podali ovadbo.

 

Kriva nogomet in parada?

Kot poročajo srbski mediji, naj bi bili za napad odgovorni navijači nogometnega kluba Crvena zvezda, ki so Tošiću zamerili igro na derbiju proti nogometnemu klubu Partizan 23. oktobra.

 

Potem ko so se z vulgarnimi besedami znesli nad Tošićem, so na njegov in ženin avto izpisali žaljiva sporočila.

 

Turbofolk pevka je pred nekaj tedni sicer sprožila burne odzive javnosti s kolumno v časniku Kurir, v kateri je obsodila nasilje na srbski Paradi ponosa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.