Magazin > VIP
76 ogledov

"Navijala bom za vse, gledala pa ne bom"

Eva Boto Facebook
Eva Boto, ki nas je pred dvema letoma zastopala na Eurosongu, danes ne bo gledala Eme, saj jo čaka pomembnejši dogodek.

Priljubljena pevka Eva Boto, ki je pred dvema letoma zmagala na šovu Misija Evrovizija, je pred dnevi na Facebooku pokazala, kakšno obleko bo nosila na svojem maturanstkem plesu. Ko smo jo včeraj zvečer poklicali in povprašali o tem pomembnem dogodku, nam je razkrila, da se bo ples zgodil že danes. "Jutri je tudi Ema, tako, da je žal ne bom mogla spremljati. So me že spraševali, za koga bom navijala, navijala bom za vse, gledala pa ne bom," nam je povedala v navihanem smehu.

Zaupala nam je tudi, da ji je obleko sešila prijateljica in šivilija Eva Ravlan, kateri se še posebej zahvaljuje. "Njej gredo vse zasluge. Zelo sem zadovoljna, saj je upoštevala prav vse moje želje."

Zavrtel jo bo prijatelj

Sicer pa Eva večer pred maturantskim plesom še ni čutila treme ali živčnosti, saj jo je čakal še en nastop. "Domov bom prišla precej pozno, tako, da sploh nimam časa razmišljati o maturantskem plesu." Kdo pa je srečnež, ki jo bo zavrtel na plesišču? Eva pravi, da to ne bo njen fant, saj ga nima. "Moj soplesalec je moj zelo dober prijatelj, ki zna zelo dobro plesati in se sploh ne bojim, kako nama bo šlo," je še povedala za konec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.