Magazin > VIP
65 ogledov

NBC odpovedal Zalino serijo

zala đurić
1/4
Osebni arhiv
Zala Đurić Ribič se je v New Yorku udeležila dveh avdicij in požela veliko navdušenja.

Zala Đurić Ribič je poleti en mesec bivala v New Yorku, kjer je na New York Film Academy obiskovala igralski tečaj in se družila s producenti, casting direktorji in igralci. Izkušnja se je izkazala za nepozabno.

Udeležila se je dveh avdicij, ene za serijo na televiziji NBC, drugo pa za serijo na HBO. Pri slednji se ji je uspelo prebiti med zadnjih pet igralk, ki so bile v izboru za glavno vlogo. "Rekli so mi, da so kar navdušeni nad mano, ampak potem so se odločili, da bodo odprli še eno avdicijo in sem odpadla. Ampak bila sem res blizu, da bi dobila glavno vlogo v HBO seriji," nam je povedala navdušena nad izkušnjo. 

Na avdicijo jo je poklicala pomembna casting direktorica. "Že to, da te ona pokliče, je velika stvar. Na teh avdicijah prav zato ni veliko ljudi. Z izidom avdicije pa se ne obremenjujem, ker že to, da me je ona poklicala, pomeni, da me ima v mislih in da sem ji všeč. Mogoče mi bo naslednjič uspelo," je optimistična Zala. 

Vlogo že imela, a so projekt odpovedali

Da je bila Zala več kot uspešna, dokazuje tudi dejstvo, da je na avdiciji za serijo na NBC, dobila vlogo. "Klicali so me, da mi bodo poslali scenarij, da sem dobila vlogo in da bom morala novembra ali decembra nazaj. Bila sem že pripravljena, imela sem datum za kostumsko vajo, potem pa so odpovedali celoten projekt," opisuje svojo izkušnjo in dodaja: "V igralstvu je vedno tako, da ne smeš verjeti, da je to res, dokler ne pride do prvega snemalnega dne." Zala pravi, da je še mlada in ima še čas. Zdaj je na prvem mestu šola. Če pa bi se pojavila velika priložnost, bi jo zgrabila. 

Od te nepozabne izkušnje ji bo zagotovo ostalo v spominu tudi srečanje z igralcem Haleyjem Joelom Osmentom. Rekel ji je, da se mu je zdela simpatična in da jo je želel spoznati. "Ko so mu povedali, kdo je moj oči, je ugotovil, da ga obožuje, ker je gledal z oskarjem nagrajeni film Nikogaršnja zemlja. Dolgo časa sva se pogovarjala, a nisem vedela, kdo je. Šele ko je šel stran, so mi povedali, s kom sem govorila."

Zala pa tudi doma ne počiva. V prihodnjih mesecih namerava predstaviti svojo novo pesem, a hitro doda, da si ne postavlja rokov. "Sama pišem besedila in delam s pomočjo prijateljev. Za to si vzamem čas. Delam počasi in z užitkom," še doda. 

Komentarjev 3
  • momentum 10:49 03.september 2014.

    Avdicij se seveda lahko udeležiš, a tam se potem vse ustavi. V nadaljni postopek ne moreš, ker ti morajo odobriti vizo. Tako, da tista fora, da je projekt odpadel, vlogo pa je dobila zagotovo ne drži. Razen, če je projekt ...prikaži več propadel ravno zato, ker ni dobila vize, ona pa je imela glavno vlogo, v kar precej močno dvomim.

  • c1305166 09:31 03.september 2014.

    Če pa njen fotr henga z Anđelino :) Pa malo bolj resno.. ali se avdicija kvalificira za delo? Mogoče se pa lahko avdicij udeleži tudi s turistično vizo, saj tam ne dobiš nobenega plačila, traja pa verjetno tud samo par minut.

  • momentum 09:05 03.september 2014.

    To vse skupaj je pomoje ena velika laž, ker za delo v Ameriki bi potrebovala delovno vizo. Sam vprašajte Niko Kljun ali pa Katarino Čas, kako težko je priti do delovne vize, kako dober portfolio je potrebno imeti, da te ...prikaži več sploh začnejo obravnavat v postopku. Dvomim, da je v Ameriki, tam neznana Tanja Ribič dobra referenca. To, da so jo videli kot talentirano, morda celo drži, zapomnit si je ni težko, saj ves čas išče pozornost.