Magazin > VIP
13815 ogledov

Ne boste verjeli, kaj po vseh zdravstvenih tegobah počne Alfi Nipič!

Alfi Nipič Aleš-Rod
Slovenska glasbena legenda ponovno dokazuje, da dobra volja premaga še tako hude prepreke.

Alfi Nipič navkljub svojim letom in kar nekaj preglavicam, ki jih je imel na zdravstvenem področju v preteklem času, ostaja zvest in predan glasbenim vodam.

Po covidu, ki ga je prebolel v lanskem decembru, in kasnejšem okrevanju na mariborskem Pohorju že veselo nastopa širom po Sloveniji in tudi izven naših meja.

Pred časom je ob zaključku razstave, ki je bila v mariborskem Muzeju narodne osvoboditve in je potekala v čast šestdesetletnici njegove glasbene poti, izvedel tudi koncert na dvorišču muzeja. "Zanimivo je bilo, da se je koncerta med ostalimi poslušalci udeležila tudi večja skupina Slovencev s Švedske, ki so mi ob tem zaupali, da so celo svoj dopust prilagodili datumu mojega nastopa."

Razstava se zdaj seli v Koper, kjer je Alfi Nipič pred zdaj že več kot šestdesetimi leti tudi prvič nastopil.
Ta petek Alfi Nipič nastopa že zunaj naših meja, a še vedno blizu za vse tiste, ki bi ponovno želeli prisluhniti legendarnemu pevcu, v naselju Dolina pri Trstu, kjer ga bo spremljal tudi hišni ansambel Avsenik. Naslednji dan sledi že nastop na Štajerskem.

Ko ga povprašamo, kako mu uspe navkljub letom in vsem zdravstvenim težavam, ki jih je imel v preteklosti, zdržati ta tempo in ali mu zdravje to dopušča, preudarno in mirno odgovori: »Fino bi bilo, če tako ostane.«
 

Komentarjev 2
  • Dusan12 12:47 05.julij 2022.

    Bravo Alfi, ne pa pizda Ogrinčeva, ta bi pofukal vse afne tam do Maroka, Tona, Tona, pokvarjen v duši, do amena, ….

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 10:46 05.julij 2022.

    A hladi twitotu jajca s pahljačo?