Magazin > VIP
3319 ogledov

Ne boste verjeli, kakšne besede je Maji Keuc namenil njen partner

Maja Keuc POP TV
Zapis je hotel izbrisati.

Po številnih letih življenja v tujini se je Maja Keuc predstavila z novim albumom Sončnice, v katerem slavi lepoto življenja. "Zame je lepota življenja kot glava sončnice, ki se vedno obrača proti soncu in išče svetlobo, simbolizira upanje, ljubezen ter vero v življenje," je povedala pred kratkim. Skladbe je v okviru sveže zasedbe, ki jo sestavljata njen partner, tolkalist Tilen Zakrajšek, in kitarist Martin Vogrin, predstavila v ljubljanskem SiTi teatru. Da je ena najbolj cenjenih pevk pri nas, je bilo mnenja tudi občinstvo, ki ji je podarilo stoječe ovacije. 

Maja se je z objavo utrinkov iz dogodka zahvalila za vso ljubezen, ki ji jo je na dogodku podarilo občinstvo, njen partner Tilen pa je presenetil z ganljivim opisom, ki ga je najprej hotel celo izbrisati. “Tale opis pišem že četrtič, ker vsakič, ko sem ga napisal na pol strani, sem ga takoj za tem zbrisal, ker z besedami enostavno ni mogoče niti približno opisati, kaj sploh doživljam. Naj najprej povem, da sem neizmerno hvaležen za osebo, brez katere se ta večer ne bi zgodil … Maja, hvala ti za vsako postavljeno ogledalo in zaupanje, da sva lahko skupaj premagala nemalo izzivov in da sva se s projektom lahko povezala še bolj /…/,” je zapisal Tilen. 

“Samo še to ... V tem letu sem spoznal, da je najpomembneje to, da v življenju slediš svojim odločitvam in poslušaš svojo intuicijo, ne glede na to, kaj ti govori okolica … Tako preprosto je to. Šele zdaj vidim, kako se koščki v življenju sestavljajo v eno celoto …  Hvala vsem, lahko noč /…/,” je še nadaljeval pevkin partner, ki se že veseli novega koncerta v Mariboru.  

Po izjemnem uspehu Slovenije na Evroviziji se je Maja podala v tujino, kjer je z odliko zaključila študij glasbe v Rotterdamu ter začela delovati v priznani založbi Baggpipe v Stockholmu, kot avtorica pesmi za svetovni trg. Nepredvidljive okoliščine pandemije so jo v letu 2020 pripeljale v Slovenijo. Sproščeno in ustvarjalno okolje domačega terena jo je spodbudilo, da se ponovno preizkusi v ustvarjanju glasbe v maternem jeziku. Majina strast, predanost in jasna vizija so nedvomno obrodili sadove.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Ender3 17:38 25.maj 2024.

    Keučeva nikoli ne bo dosegla tistega kar si je najbolj želela. Zakaj hudiča ni ostala na Švedskem?

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 08:37 25.maj 2024.

    Kateri njen partner po vrsti ? Že kar nekaj jih je zamenjala...

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:09 25.maj 2024.

    Sami trači,rekla kazala