Magazin > VIP
334 ogledov

Ne boste verjeli, kam so danes zvlekli gorskega zdravnika

Gorski zdravnik, Hans Sigl Anže Petkovšek
Včeraj so mu razkazali središče Ljubljane, danes pa ...

Včeraj je na snidenju z oboževalci pred Mercatorjem simpatični Hans Sigl, glavni igralec serije Gorski zdravnik, povedal, da je že videl center Ljubljane, ki ga je navdušil in se bo zato zagotovo še vrnil. Namignil je tudi, da ga bodo odpeljali na Šmarno goro in očitno se ni šalil, saj ga je tja odpeljala novinarka Tanja Divac. Fotografijo s Šmarne gore je POP TV objavil tako na Facebooku kot tudi na Instagramu in ob eni zapisal: "Gorski zdravnik je seveda šel kam drugam, kot pa na goro!"

Danes naj, kot je namignil včeraj, skočil tudi na slovensko obalo. Enega naših najbolj dragocenih turističnih draguljev, Bleda, pa mu tekom tega obiska očitno ne bo uspelo videti.

 

A post shared by POP TV Instagram (@poptvprogram) on Mar 17, 2017 at 3:07am PDT

 

A post shared by POP TV Instagram (@poptvprogram) on Mar 17, 2017 at 3:47am PDT

Komentarjev 9
  • Boris Odreitz 13:01 18.marec 2017.

    hehehehe ja ebvo po njem bi se moralo zgledovati naše zdravstvo ampak ne razumejo kaj je hotel ta dohtar povedati

  • kontrahan 19:53 17.marec 2017.

    Butasti poptv. Kaj ćemo. Zaradi tistih parih mandeljcev, ki so se prišli poniževat pred tega "dohtarja" poptv laže, da je najbolj gledana tv. In zato plačujemo vsi. So nadležni kot muhe, se jih še znebit ne moreš. Bamda.

  • nergač 19:04 17.marec 2017.

    Ko se naslov članka začne z "Ne boste verjeli..." ali pa "pokazala jo je..." je malo možnosti, da je avtor kdo drug kot K.D. No morda še Ir. K.