Magazin > VIP
15670 ogledov

Ne boste verjeli, kateri politik je iz težav pomagal naši znani novinarki

katarina keček
Katarina Keček je spala po kleteh.

Nekdanja novinarka 24ur in Preverjeno, Katarina Keček, o kateri se je lani zelo veliko govorilo, saj je izdala knjigo Umetnost zavijanja z očmi, ki je postala pravi hit, je bila kot najstnica izbrisana in je morala živeti po kleteh ali pri prijateljih. 

Rodila se je v Postojni, vojaški družini. Ko je razpadla Jugoslavija, je študirala. Ostala je sama, saj so starši morali z jugoslovansko vojsko, nekaj dni pozneje pa je ostala še brez doma in uradnega obstoja, je zaupala oddaji Preverjeno. 

Kljub temu da ni imela dokumentov, je dobila delo na POP TV. Na koncu ji je iz težav pomagal Zmago Jelinčič, ki si je politične točke nabiral prav na izbrisanih. "Z Zmagom sva bila dobra znanca, vedno sva se lahko pošalila. Njemu sem lahko tudi povedala zelo neposredno, v kakšni situaciji se nahajam. Obrnil je par telefonov, njegovi prijatelji na ministrstvih so se potrudili in sem dobila v enem tednu nazaj državljanstvo in dokumente, ki so mi bili odvzeti," je povedala za Preverjeno.

 

Komentarjev 14
  • LolekinBolek 19:16 06.maj 2022.

    Dobra baba

  • MK 13:45 06.maj 2022.

    če bi starši izstopili iz JLA in se pridružili TO ne bi bilo nobenih težav.... ker je ona bolj Jugoslovanka kot Slovenka po duši nadaljuje z rušenjem Slovenije

  • Avatar pantani
    pantani 11:26 06.maj 2022.

    Nauk članka, če imaš veze,se da vse po hitrem postopku zrihtat!!!