Magazin > VIP
30 ogledov

Ne le narkomanka, tudi kleptomanka?

Je kradla ali ne? (Foto: Flynet)
1/7
Žurnal24 main
Lindsay Lohan se kar ne more otresti škandalov. Tokrat naj bi bila glavna osumljenka nedavne kraje v neki zlatarni v Los Angelesu.

"Lindsay je osumljena kraje zelo dragega nakita, med drugim tudi verižice," je izblebetal neimenovani vir, potem ko je losangeleški sodnik policistom odobril preiskavo Lindsayjinega doma.

 

 

24-letna zvezdnica je možem v modrem postala sumljiva, ko so se v javnosti pojavile fotografije, na katerih nosi verižico, ki je bila ukradena v neki losangeleški zlatarni. Verižica je vredna pet tisoč dolarjev (približno 3.500 evrov) in pripada lastnici zlatarne.

 

Iz drog v krajo?

Da je verižica pogrešana, je lastnica ugotovila prejšnji teden, kamere v njeni prodajalni pa so takoj pokazale, kdo naj bi stal za krajo. Videoposnetki kažejo, da je Lindsay verižico pomerjala le nekaj ur prej, preden so opazili, da je izginila.

 

Ali so LiLo res zasrbeli prsti in gre po poteh Winone Ryder, bo znano že kmalu, ko bodo policisti preiskali njeno hišo. Naj spomnimo, da Lindsay še vedno prestaja pogojno kazen iz leta 2007, ko je bila aretirana zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.