Magazin > VIP
343 ogledov

Ne mara primerjave z Urško Čepin

Oriana Girotto TV3 Medias
Oriana Girotto je pred kratkim priznala, da si je že privoščila botoks, jezi pa jo, da ljudje to enačijo z plastičnimi operacijami.

Voditeljica kuharske oddaje Sol in poper, lepa Oriana Girotto, je odkrito spregovorila o tem, da si je že privoščila botoks in pojasnila, da tega ne gre enačiti z lepotnimi posegi. "To sem naredila že pred časom, ko sem kot urednica lepote sodelovala z revijo Modna. Preizkusila sem ga za namene reportaže. Če si da kdo povečati prsi, se vsem zdi super, ko pa omeniš botoks, imajo vsi pred očmi Urško Čepin, kar sploh ni isto. Sama si nisem dala ničesar popraviti, sem le ustavila čas. Botoks je še vedno tabu, vendar to ni plastična operacija, je prej kot malce dražja krema," pravi Oriana in dodaja:

"Ne vidim smisla v tem, da se okoli tega zganja tak cirkus. Glede na to, kako težko se je naročiti pri zdravnikih, ki se s tem ukvarjajo, botoks uporablja 70 odstotkov Slovencev."

Komentarjev 3
  • dd 11:14 28.januar 2013.

    Oriana ima daleč več pameti kot Urška, tako, da ne vidim niti najmanjše primerjave. Glede botoksa, pa bi se lahko primerjali tudi s kakšnim politikom ali drugim voditeljem.

  • Zvonka Facija 06:42 28.januar 2013.

    Oriana, časa se ne da ustaviti. Veliko lepše je, da se prepustiš in ne želiš za vsako ceno ostati mlad. Pa saj si še mlada, kaj za vraga si popravljaš izgled ....

  • KOJAK 11:58 27.januar 2013.

    No no punčka ne klobasaj, če bi res 70% slovencev uporabljalo botoks bi to pomenilo, da ga uporabljajo vsi starejši od 16 let...