Magazin > VIP
80 ogledov

Ne moremo verjeti, da so samske!

Špela Grošelj
1/9
Peter Klinc in Aleksandar Domitrica (Veselko)
Ko pomislimo na te Slovenke, smo vedno bolj prepričani, da je v trditvi, da se moški bojijo uspešnih žensk, veliko resnice.
Komentarjev 7
  • JohnSmith30699 11:11 09.avgust 2014.

    se je ne dotaknem z rokavicam in kleščam v rokah skozi rešetke fuj ... to je že vse znucano, edina fletna je špela jereb, čeprav prvič slišim za njo

  • sasquatch 10:09 09.avgust 2014.

    Ko ste s fanfarami razglasili ponovno delovanje vašega portala, smo bralci pričakovali, da Žurnal24 ne bo postal še eden v poplavi rumenih trač medijev po vzoru 24kur, ki polni svoj portal z domišljijskimi članki na podlagi naključnih slik iz družabnih ...prikaži več omrežij, pa se na žalost vse bolj dogaja ravno to... Kar pa se tiče tega članka dobi bralec občutek, da avtor/ica skozenj opisuje bolj svoje razočaranje kot karkoli drugega. Sanjski princi, ki jih dekleta iz članka pričakujejo in. katerih konji so vpreženi v kočije, ki prevažajo več denarja, kot ga premore Evropska Invseticijska Banka, pa imajo glede na vrednote današnjih deklet veliko boljše izbire. So pa med dekleti v članku tudi takšne, ki merijo veliko previsoko glede na to, kdo v resnici so in je veliko preprostih deklet za večino fantov, ki imajo glavo na pravem mestu, veliko boljša izbira.

  • patron 10:04 09.avgust 2014.

    me ne čudi... nič....