Magazin > VIP
113 ogledov

"Ne poskušam najti novega moškega"

Saša Einsiedler
1/3
Falkensteiner
Čeprav v življenju Saše Einsiedler trenutno ni nobenega moškega, mama petih otrok prav gotovo ni nikoli osamljena.

Kaj se trenutno dogaja na vašem ljubezenskem področju?
Sem samska in to je ena izmed faz, ki pridejo v življenju. Bolj kot lahko sprejemaš ta različna obdobja življenja, lepše in lažje je. Meni je trenutno kar prav, da sem v takšnem obdobju, in v njem uživam. Precej drugače je namreč biti samski kot pa v zvezi. Pomembno je le, da nisi osamljen. No, jaz s svojimi petimi zagotovo nisem nikdar.

Kako bi opisali življenje samohranilke s petimi otroki? Bi imeli še kakšnega?
Oh, dajte no ... Zadnjič me je hčerka Polona vprašala, ali bomo imeli še kakšnega dojenčka, in sem ji odgovorila, da ne. Pa je kar jokala ... Ampak sem ji razložila, da bo kmalu ona tista, ki ga bo imela, moj čas za to pa se počasi izteka. Sicer pa je življenje v veliki družini zahtevno, lepo, zanimivo, dinamično ... Vsega je polno. Pomembna pa je organizacija in spoštovanje dogovorov med člani. Če vsi sodelujemo, ni večjih težav. Včasih mi je edino težko, ko bi nekaj želeli od mene vsi hkrati, jaz pa na primer pridem sestradana s kakšnega sestanka. A zdaj so vsi tudi že tako veliki, da lahko razumejo, da lačna mama ni kaj prida mama (smeh).

Kako preživljate čas z otroki, kaj počnete skupaj?
Radi smo skupaj, poleti smo veliko zunaj, mlajši punci zelo radi rišeta, režeta, vsi imajo radi plastelin in družabne igre ... Letos poleti pa si bomo privoščili tudi "najboljšo igralnico na svetu", kot jo je označil sin Martin. Odšli bomo namreč v Zadar, v hotel Falkensteiner Club Funimation Borik, kjer imajo res izvrstno ponudbo za otroke oziroma družine. Bazene, igrala, super hrano ... Tako bom imela tudi jaz letos počitnice.

Ali vam otroci povzročajo že kaj pubertetniških težav?
Moram reči, da prav nič. Morda je skrivnost v tem, da se veliko pogovarjamo, oba starejša otroka sta tudi zelo odgovorna in natanko vesta, da pač ne bi zmogla še kakšnih silnih pubertetniških izpadov. Seveda pa, nikdar se ne ve ...

Je za žensko, ki ima pet otrok, težko najti moškega?
Ne vem, ker ga niti ne poskušam najti. Morda pa bo kdo našel mene? Sicer pa, če je naklonjenost med dvema res pristna in močna, ne vem, zakaj bi bili otroci lahko problem. Je pa res, da so vedno na prvem mestu in bi bil revež šele sedmi, ker sem prej tudi jaz ...

Kaj iščete v svoji naslednji ljubezni? Kakšen bi bil za vas popoln moški?
Ko se mi bo zgodila ljubezen, si seveda želim, da bi bila prava. Ampak kaj, ko se na začetku vsaka zdi takšna ... Zdaj sem zagotovo bolj previdna, starejša sem in imam se rajši. Popolnega moškega pa ni, tako kot ni popolne ženske. Ta iluzija namreč zelo kmalu obledi. Vsakdo, ki ga srečamo v svojem življenju, pa nosi za nas neko sporočilo. Če ga znamo brati vzajemno, je to lahko ploden in lep odnos.

Komentarjev 2
  • 1111 14:21 14.marec 2012.

    ...TOTALNI IDIOTI STE S TEMI PREDPISI...!!!!!

  • dd 11:27 14.marec 2012.

    Pa kaj je s to žensko, da vsi tečejo od nje???