Magazin > VIP
1 ogledov

"Ne pozabita, kdo vajin oče v resnici je"

Malia in Sasha sta prejeli nasvete Bushevih hčerk. Žurnal24 main
Jenna in Barbara Bush sta Sashi in Malii Obama zapustili nekaj nasvetov, kako naj se vedeta v Beli hiši, kaj vse ju čaka in kako lahko izkoristita možnosti v času Obamovega predsedovanja.

Po prisegi Baracka Obame kot 44. predsednika ZDA sta Bushevi hčerki tradicionalno zapustili Sashi in Malii Obama pismo z nasveti in izkušnjami o življenju v Beli hiši. "Sprva sva na Belo hišo gledali s perspektive nedolžnih in optimističnih otrok," sta zapisali Bushevi hčeri. Nato sta navedli nekaj dejstev o tem, kaj lahko sedemletna Sasha in desetletna Malia pričakujeta: "Obkrožita se z zvestimi prijatelji, ki vaju bodo varovali, se z vama družili in vaju zabavali. Spoštujta zgodovino, " je prvi nasvet Jenne in Barbare Bush.

Nato sledi nekaj nasvetov o tem, kje vse naj zapravljata svoj prosti čas. Omenjata solarij, bazen, športne igre ipd. Svetujeta, da naj v času bivanja v Beli hiši kar najbolj izkoristita vse ugodnosti, ki jih imata na voljo v smislu igre in uživanja. Obiščeta naj Kennedyjevo gledališče, muzeje, udeležujeta naj se državniških večerij, božičnih zabav, otvoritvenih ceremonij. "Sprehajajta se med spomeniki, in ker štiri leta hitro minejo, absorbirajta vse, kar lahko!" navdušeno svetujeta Bushevi hčeri.

Najpomembnejši nasvet

"Tu je najin nasvet, ki se nama zdi še posebej pomemben: Nikoli ne pozabita, kdo vajin oče v resnici je!" opozarjata dvojčici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.