Magazin > VIP
17 ogledov

"Ne pričakujeta dvojčkov"

John in Kelly svojega veselja ne moreta skriti. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Pojavile so se govorice, da John Travolta in njegova žena Kelly Preston pričakujeta dvojčka. Njun predstavnik jih je zanikal.

"Govorice so popolnoma nesmiselne. John in Kelly ne pričakujeta dvojčkov," je za US Magazine povedal njun predstavnik za javnost. Včeraj so se namreč pojavile govorice, da se bo Johnova družina povečala za dva člana. Njuni prijatelji naj bi medijem razkrili, da je par zaradi nosečnosti nepopisno vesel.

"Bila sta navdušena, ko sta izvedela za Kellyjino nosečnost. Ko pa sta izvedela, da pričakujeta dvojčka, nista mogla brzdati svojih čustev,"
je za revijo Star razkril vir blizu igralca. Par naj bi veselo novico svojim prijateljem zaupal prejšnji teden, Kelly pa že nakupuje otroška oblačila in igrače.

Veselo novico je John želel deliti tudi s svojimi oboževalci, zato je na svoji spletni strani zapisal: "Želiva vam sporočiti, da v naši družini pričakujemo naraščaj." Kelly naj bi bila noseča že tri mesece, njeni in Johnovi prijatelji pa pravijo, da sta globoko v sebi čutila, da je pravi čas za še enega otroka. Igralca imata še 10-letno hčer Ello Bleu, pred dobrim letom pa jima je umrl 16-letni sin Jett.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.