Magazin > VIP
23 ogledov

"Ne vara samo Ashton, tudi Demi je nezvesta"

Demi Moore, Ashton Kutcher Flynet
Po pisanju ameriških medijev Ashton Kutcher ni edini, ki vara v zakonu z Demi Moore. Nezvesta naj bi bila tudi igralka, ki naj bi moža prevarala z njegovim prijateljem, trdi neimenovani vir.

Po besedah vira, ki je novičko izblebetal ameriški reviji In Touch, se je Demi Moore zapletla z Ashtonovim mlajšim prijateljem, 27-letnim igralcem Benom Hollingsworthom. Ta se je pred časom preselil iz Kanade v Los Angeles in prijateljstvo z 48-letno igralko naj bi se razvilo zelo hitro. Kmalu ga je predstavila tudi svojemu možu, s katerim sta postala dobra prijatelja. Ashton naj bi mu celo pomagal pri njegovi igralski karieri.

Razmerje med Benom in Demi je po besedah vira postalo vroče kmalu po tem, ko ga je Demi nekega večera peljala domov ... "Demi mu je razkazala Hollywood in ga predstavila svojim prijateljem, ki delajo v filmski industriji. Na koncu pa sta pristala na zadnjih sedežih avtomobila ... Ben pravi, da je Demi prava mačka in da je dobro poskrbela zanj. A kmalu ga je začela peči vest, saj sta z Ashtonom postajala res dobra prijatelja, zato se je Demi odločila, da se vrne k svojemu možu," je razkril vir.

Tiskovni predstavnik zvezdnice te novičke še ni komentiral, tako kot do zdaj ni komentiral še ničesar v zvezi z Ashtonovimi skoki čez plot.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.