Magazin > VIP
254 ogledov

"Ne vem, zakaj so izbrali Majo"

Tina Grebenšek
1/10
Žurnal24 main
Tini Grebenšek je zmaga na Slovenskem top modelu za las ušla. 21-letna svetlolaska meni, da zato, ker ni imela dovolj močne želje, hkrati pa je priznala, da je od samega začetka navijala za Majo.

Kakšni so občutki, ko si izpadla tik pred ciljem?

Zelo sem ponosna nase, da sem prišla tako daleč. Z Majo sva si predstavljali veliko konkurenco, hkrati pa sva si bili zelo blizu. Mislim, da je žirija imela res težko delo.

 

Zakaj mislite, da so se odločili za Majo?

Ne vem. Slišala sem, da jaz nisem imela dovolj močne želje in da zato nisem zmagala. Zakaj so se odločili za Majo, pa ne vem. Maja je bila zelo dobra sotekmovalka in tudi sama sem za njo navijala že od samega začetka.

 

Je za to, da nisi imela želje po zmagi, kriv tudi telefonski pogovor s fantom, ki ni bil navdušen nad tem, da sta ločena?

Ne, sama se s tem, da nisem imela dovolj velike želje, sploh ne strinjam. Že s tem, da sem zdržala v izolaciji, sem dokazala dovolj močno željo. Mogoče nisem znala izraziti z besedami, se je pa zagotovo dalo čutiti. To s fantom je bilo pa čisto napačno prikazano, najin pogovor ni imel nobene zveze s šovom, ampak sva se pogovarjala o stvareh, ki so se dogajale, preden sem šla v šov.

 

Tukaj si preberite tudi intervju z zmagovalko Majo Fučak.

Kakšen je bil odnos med vama z Majo te dni, ko sta bili sami?

Imeli sva se fenomenalno, podpirali sva se, si dajali energijo in do konca držali skupaj.

 

Kaj je bilo za vas najtežje?

Zelo sem bila presenečena, da smo si punce ves čas stale ob strani. Meni osebno je bilo najtežje prenašati izolacijo. Noben izziv ni bil tako težek. Morda edino to, da sem morala poljubiti neznanega človeka.

 

Na kaj ste najbolj ponosni?

Definitvno to, da sem sploh zdržala (smeh). Zelo sem pa tudi vesela, da sem se v tem šovu naučila res ogromno.

 

Ste se že prej ukvarjali z manekenstvom?

Praktično ne. Delala sem le kot model za frizerja, to pa je bilo tudi vse.

 

Se v prihodnosti vidite v modi?

Trudila se bom po svojih najboljših močeh, da bom ostala v modnem svetu, rada bi tudi ostala v stiku z žiranti in še naprej uporabljala nasvete, ki so mi jih dali v šovu.

 

Ste dobili že kakšne ponudbe?

Ne, za zdaj še ne. Upam, da bom čimprej našla kakšno dobro agencijo, začela sodelovati z različnimi ljudmi, da bom lahko nadaljevala v tej smeri.

 

Kaj ste se naučili o sebi in o tem poslu?

Ko sem prišla v šov, sem si vse skupaj vzela nekako "če bo, bo, če ne, pa pač ne". Morda so tudi zato mnogi mislili, da nisem imela želje. Sčasoma pa sem se naučila ogromno stvari in na koncu sem res zelo uživala. Naučila sem se uživati v trenutku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.