Magazin > VIP
1 ogledov

Ne zadeta, nora

Ko je Britney doživela živčni zlom, so jo morali v rešilcu prepeljati v bolnišni Žurnal24 main
Britney Spears, ki so jo po drami na njenem domu na nosilih odpeljali v bolnišnico, je že doma.

Nekdanja princeska popa Britney Spears je po dveh dneh zdravniškega opazovanja zapustila bolnišnico. Da je pri odhodu ne bi ujeli paparaci, je stavbo zapustila po podzemnem tunelu.

Njeno duševno stanje si je pred tem od blizu ogledal tudi znani ameriški psiholog Dr. Phil, ki ima celo svojo televizijsko oddajo. Po obisku je povedal, da Brit nujno potrebuje zdravniško in psihološko oskrbo.

Da pevka ne potrebuje le obiska v kliniki za odvajanje o drog, ampak tudi psihiatra, je postalo jasno po analizi krvi. Ta je namreč pokazala, da je bila Brit v petek, ko svojemu možu ni hotela vrniti sinov in je moral ta na pomoč poklicati policijo in rešilec, popolnoma trezna. "V njeni krvi ni bilo alkohola, tudi sledi drog niso našli,“ je za javnost povedal sorodnik padle zvezdnice.

Ko so Britney v petek privedli v bolnišnico, je policija sicer sporočila, da je zvezdnica pod vplivom prepovedanih substanc. Tega mnenja so bili tudi očividci, ki so izjavili, da se je Brit ob prihodu v bolnišnico tresla, zmerjala osebje in močno slinila.

Britney torej tistega večera ni zaužila drog, ampak so ji le popustili živci. To ji v boju za skrbništvo nad sinovoma, ki sta sedaj pri Kevinu Federlinu, verjetno ne bo pomagalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.