Magazin > VIP
38 ogledov

"Nečakinje nisva tepla"

Alen in njegova žena zanikata, da sta tepla nečakinjo, ki se zdaj želi vrniti k Žurnal24 main
22-letni Alen Vogrinec Vesel, polfinalist šova Slovenija ima talent, zanika, da bi kdaj dvignil roko nad svojo nečakinjo, ki sta jo imela z ženo v reji. Revijo, ki je članek objavila, bo tožil.

Neka slovenska revija je objavila članek, v katerem piše, da ste pretepali svojo nečakinjo, ki sta jo imela z ženo v reji. Kakšen je bil vaš odziv?
Kar so napisali, je zelo žalostno in daleč od resnice. Nečakinja je do šestega leta odraščala v grozljivih okoliščinah, saj je bila mama narkomanka. Center za socialno delo jo je pozneje materi odvzel, z ženo pa sva se odločila, da jo bova vzela v rejo, saj je poznala najine otroke. Punčka je seveda prišla v puberteto, postala je muhasta in začela domov prinašati zelo slabe ocene. Žena ji je takrat prepovedala uporabo interneta in izhode, nakar so jo po nekaj dneh poklicali s CSD-ja in povedali, da jim je deklica potožila, da jo je žena udarila. Pozneje je priznala, da si je vse skupaj izmislila, in se hotela vrniti k nam, toda zaradi prve izjave je ni hotel nihče več poslušati.

Kje deklica trenutno živi?
Pri mami. Najela je odvetnico, vsak dan nas pokliče in joka, da bi se rada vrnila domov. To bomo poskušali tudi doseči.

Boste omenjeno revijo tožili?
Z odvetnikom sem se že pogovarjal, revijo pa bom tožil.

Po uvrstitvi v polfinale naj bi vam grozili in zahtevali, da izstopite iz šova. Kaj se je zgodilo?

Najprej smo dobivali telefonske klice s skrite številke, pozneje pa so nas začeli klicati tudi ob enih ali dveh zjutraj. Primerjali so me z Lango, zahtevali so, naj odstopim, in mi za to celo ponudili denar. Dobil sem tudi pismo, v katerem je pisalo, da je noč dolga in temna ter naj premislim, saj imam veliko otrok.

Ste grožnje prijavili policiji?
Ne. Z ženo sva grožnje in telefonske klice ignorirala, po določenem času pa se je vse skupaj umirilo.

Kako se počutite pred tretjo polfinalno oddajo?
Komaj čakam, da bom v nedeljo nastopil na velikem odru. Za nastop sem se zelo dobro pripravil. Bil sem tudi v studiu, kjer sem pesem nekajkrat odpel. Povedati moram, da sem zelo zadovoljen s tem, kar sem pripravil.

Menite, da vam bo uspelo priti v finale?

Če mi uspe priti v finale, bom zelo srečen, saj bom še en korak bližje svojim sanjam. Če pa mi ne uspe, bom vztrajal naprej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.