Magazin > VIP
50 ogledov

Nedolžnost izgubila pri 14 letih

Kim je biografijo napisala s pomočjo sester Kourtney in Khloe. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Kim Kardashian je nedavno izdala biografijo Kardashian Konfidential, kjer sta se ji kot avtorici pridružili tudi sestri Kourtney in Khloe. Slednja v knjigi razkriva, da je nedolžnost izgubila pri 14 letih.

Khloe je na straneh biografije Kardashian Konfidential zapisala, da je prvič seksala že pri 14 letih, ko je staršema ukradla avto in se odpeljala na samo s svojim fantom. A izkušnja po njenih besedah ni bila prijetna. "Ta fant je bil zelo manipulativen. Ko je moj oče izvedel, da pri teh letih že seksam, je znorel."

 

26-letna zvezdnica je pojasnila, da jo je mama naučila voziti že, ko je bila stara 13 let, a le iz enega razloga. "Hotela je, da znam voziti, če bi se mlajšima sestricama kaj zgodilo in bi ju morala odpeljati v bolnišnico. Ampak jaz sem to izkoristila. Ukradla sem ji avto in se vozila k temu fantu, ki je bil precej starejši od mene."

 

Khloe je še zapisala, da danes močno obžaluje, da je na takšen način izgubila nedolžnost. "Prva seksualna izkušnja je v življenju zelo pomembna. Nihče ne bi smel seksati pri tej starosti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.