Magazin > VIP
24 ogledov

Nedolžnost izgubila z Jay-Z-jem

Skupaj sta od leta 2002, poročila pa sta se leta 2008. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Beyonce Knowles je namignila, da je bila še devica, dokler ni spoznala svojega sedanjega moža Jay–Z-ja. Sicer je pred njim imela fanta v najstniških letih, s katerim pa nista seksala.

29-letna pevka Beyonce je razkrila, da je imela v najstniških letih le enega fanta, njuna zveza pa ni nikoli segla do spalnice. Kasneje je bila v razmerju le s svojim raperskim možem Jay-Z-jem, katerega je spoznala leta 2002. "Bili bi presenečeni nad mojim pomanjkanjem izkušenj," je povedala. "Ko sem bila stara 12 ali 13 let, sem imela prvega fanta, s katerim sem bila do mojega 17. leta. Vedno sem bila zelo zvesta in malce bolj zrela. Nisva živela skupaj, nisva niti, saj veste ..." To je bila njena prva in edina izkušnja s fanti pred Jay-Z-jem: "Od takrat sem imela le še enega fanta, Jaya."

Beyonce je v preteklosti razložila, da so jo njena prijateljstva z ženskami obvarovala pred nezdravimi zvezami z moškimi in številnimi drugimi težavami. "Mislim, da sem na določen način feministka," je povedala. "To je nekaj, za kar se nisem zavestno odločila. Mogoče je vzrok to, da sem odraščala v pevski skupini z drugimi ženskami."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.