Magazin > VIP
79 ogledov

Nehote zasloveli tudi sorodniki tekmovalcev

Andrej
1/8
Voyo/ zurnal24.si
Letošnjo sezono prepoznavni niso postali le tekmovalci resničnostnih šovov, temveč tudi njihovi sorodniki in prijatelji.

Najbolj odmevna tekmovalka in zmagovalka resničnostnih šovov te pomladi, Mirela, je poskrbela, da je prepoznaven postal tudi njen bivši partner Andrej. Kar sam je sprva povedal, da imata z Mirelo seks posnetke, nato je Mirela v šovu na veliko razlagala, kako ji je plačeval, kar si je zaželela, a da je z njim globoko nesrečna, vmes je na dan prišlo, da jo je pretepal, vrhunec njegove prepoznavnosti pa se je zgodil, ko se je kraljica v šovu zapletla z 20 let mlajšim Markom in tako prevarala Andreja. Takrat se je Andrej odločil, da Mirelo izseli, vrne skupno stanovanje in se poda v boj za polno skrbništvo nad sinom. Po koncu šova sta nekdanja partnerja menda le zakopala bojno sekiro, Andreju pa je prepoznavnost prinesla tudi kup oboževalk.

Poleg Andreja je prepoznavna postala tudi Mirelina ljubka sestrična Ivana, ki je razvpiti tekmovalki mnogokrat v bran stopila tudi javno, sedaj pa jo pridno spremlja na vsakem koraku njene nove medijske poti.

Končalo se je z incidentom

Na tapeti je pristal tudi fant tekmovalke Maše, ki je v šovu razburjala in vzburjala domišljijo zaradi prijateljevanja s sotekmovalcem Erikom. Mašo je David obiskal v šovu, njuna pravljica pa se nadaljuje tudi izven hiše Big Brother. No, z malce drame, ki sta jo z Erikom zanetila po finalni oddaji.

S prepoznavnostjo svojih fantov, so pet minut slave doživele tudi partnerke in žene tekmovalcev. Klemna je dekle Ana kar trikrat obiskala v hiši Big Brother, na udaru je bila tudi Simonova žena, saj so se v času njegovega bivanja v hiši Big Brother pojavile govorice, da naj bi bil do nje nekoč celo fizično nasilen, javnosti pa je postala znana še Alenova intimna prijateljica Iva, ki je javno besnela, ko si je Alen pred kamerami izmenjeval nežnosti z mlado sotekmovalko Almo.

Od vsiljivca do zaroke

Javnosti pa so se izpostavili tudi nekateri sorodniki in partnerji tekmovalcev šova Bilo je nekoč. Za pravi škandal je poskrbel Gvidov brat Josip, ki je od veselja in kakšnega kozarčka preveč vdrl na posestvo dvorca in tako presenetil tako brata kot ustvarjalce šova.

Za pravi šok pa je poskrbel tudi fant tekmovalke Brede, ki jo je po le nekaj tednih poznanstva pred kamerami prosil za roko, a Breda pravi, da iz te moke ne bo kruha.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 1
  • patron 18:21 22.junij 2016.

    jaka slava, za ene prej sramota, .....bruhaha.....!!!