Magazin > VIP
40 ogledov

Neisha bo vzgajala performerje

Neisha Clementino
Pevka Neisha v poletnih mesecih prireja tečaj, ki ga je poimenovala Neisha Summerstar Camp. Potekal bo v dveh sedemdnevnih terminih.

In zakaj se je odločila za tovrstni tečaj? "Ker tega pri nas še ni. Veliko mladih, ki bi radi šli na takšne zadeve, se preprosto nima kam obrniti. Gre za holističen koncept, kjer se z izvajalcem ubadamo z vsakim parametrom performansa. Tečajnik se nauči peti in izvajati koreografijo na izbran komad, komunicirati, graditi zdravo javno samopodobo, izkusiti uradni intervju, doživeti velik nastop na velikem odru, mi pa mu izdelamo posnetek tega nastopa in ga uvedemo v profesionalno poziranje, kjer dobi izkušnje tudi na fotografiranju. Poleg šole petja, plesa in javnega nastopanja nudimo tudi delavnice, kjer bo poskrbljeno za stiliranje, vsemu skupaj pa bi lahko rekli, da gre za kompletni make-over," je pojasnila pevka.

Neisha pa ne bo sama, ki bo preobrazila mlade talente. Komičarka Ana Marija Mitič bo pripravila šolo javnega nastopanja, za ples bo odgovoren Jakob Kapus, strokovnjaki pa bodo poskrbeli tudi za pričeske, ličenje in modni styling.

Na tečaj se lahko prijavijo osebe, stare med 14 in 25 leti. Poleg talenta in želje, da se prebijejo na pop sceno, od kandidatov pričakujejo predvsem marljivost, obenem pa, da ne pozabijo v prostem času uživati v sklopu Term Olimia, kjer se bo vse skupaj odvijalo.

Več o samih pogojih in prijavi na tečaj si lahko preberete tukaj.

Komentarjev 1
  • Oseba_ 16:25 10.april 2013.

    koga briga ta baba