Magazin > VIP
135 ogledov

Neisha poškodovana v prometni nesreči

Neisha poškodovana Facebook
Domača glasbenica Neisha je pretekli petek doživela prometno nesrečo,v kateri je utrpela poškodbo vratu.

Neisha je te dni le ena tistih, ki so se zaradi nesreč v zimskih razmerah na urgenci postavili v vrsto. Pred točno tednom dni, ko je na cestah vladal prometni kaos, je pevka doživela avtomobilsko nesrečo. "Odneslo me je po klančku navzdol po ledu na 20 centimetrov snega, ker ni bilo nič spluženo. Obrnilo me je za 360 stopinj in priletela sem v gospodično na nasprotnem pasu," nam je pojasnila in dodala, da soudeleženka v nesreči ni bila poškodovana, sta pa oba avtomobila povsem uničena.

Razmeroma dobro jo je odnesla tudi Neisha, ki je utrpela zvin in nateg zadnje hrbtenice ter udarec v glavo, ima pa poškodovano tudi ramo. "Okrevanje lahko traja kar dolgo, predvsem zaradi trajanja fizioteprapije, saj je treba poškodbe počasi zdraviti," je povedala pevka, ki ima trenutno opornico za vrat, vendar jo bo počasi začela opuščati. "Tri ure jo imaš gor, eno uro dol, tri ure gol, eno uro dol. Izvajati moraš vaje, se izogibtai sunkovitim gibom in zelo paziti, saj gredo od vratu navzdol po rokah živci. Še dolgo časa me ne bodo videli na boksu," je razočarana pevka, ki v času okrevanja doma ureja stvari in piše pesmi, poleg okrevanja pa se veseli tudi novega jeepa, ki bo zamenjal njen uničeni range rover.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.