Magazin > VIP
52 ogledov

Neisha se bo zaradi Jakoba pošteno spotila

Neisha Jakob Kapus Jernej Konjajev
Pevec in športni vaditelj Jakob Kapus bo po novem skrbel za postavo pevke Neishe.

Neisha, ki v hladnih dneh prakticira vadbo v fitnes centrih, ima dovolj - dovolj osebnega trenerstva, dovolj vodenih vadb in narekovanja urnika. "V petih letih vodenih treningov sem dobila precej izkušenj, dovolj sem samodisiplinirana, tako da sem se odločila, da bom športala takrat, ko mi bo odgovarjalo in tisto, kar si bom sama izbrala," je povedala glasbenica, ki jo zadnje čase videvamo v enem izmed prenovljenih ljubljanskih športnih centrov, kjer imajo tudi bazen. "Rada bi poizkusila še kaj novega, morda bo to plavanje" je dejala.

Na otvoritvi smo jo ujeli med pogovorom z Jakobom Kapusom, sicer športnim vaditeljem v omenjenem centru, kjer vodi programa TNZ in Bodypump. "Že kar nekaj znanih obrazov je bilo na mojih vadbah in ker se poznamo z različnih dogodkov, so tudi ta srečanja v telovadnici zelo sproščena. Ker se tudi z Neisho poznava, ne bo nobenih privilegijev. Ponavadi poskrbim, da tisti ki me poznajo, delajo še malo bolj intenzivno in spustijo še kakšno kapljo potu več," se je nasmehnil Jakob. Neisha seveda še ne ve, da bo zaradi Jakoba pošteno švicala - bo pa izvedela že na naslednji vadbi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.