Magazin > VIP
205 ogledov

Neisha zadovoljna s fotkami za Playboy

Neisha se je slekla. (Foto: Mediaspeed Žurnal24 main
Neisha bo krasila strani jubilejne številke Playboyja, s posnetimi fotografijami pa je, kot pravi, zelo zadovoljna.

Slovenska pevka Neisha je pred kratkim posnela fotografije za najbolj priljubljeno revijo za moške Playboy, ki si jih bomo lahko ogledali v jubilejni številki v zvezdniški rubriki, kjer smo imeli možnost videti tudi številne druge znane Slovenke. "Šlo je za pobudo Aleša Bravničarja in ker zaupam v njegove izdelke, sem se tudi tokrat odzvala na povabilo k sodelovanju ." Za snemanje se je odločila, ker je velik estet, navdušenka nad fotoartom in se kot model pred objektivom zelo dobro znajde v vseh vlogah. "Da sprejmem takšno povabilo, je bil zame samo še en izziv, da skupaj ustvarimo dober izdelek - dobre  fotografije. Pomembno mi je, da v vsem, kar delam, za sabo puščam dobre izdelke, pa naj gre za pesmi, nastope, videe, fotografije ...."


Vendar pa poudarja, da pri tem ne gre za razgaljene fotografije, temveč za bolj umetniške. "Tako bodo po mojem mnenju tisti, ki si mislijo, da me bodo videli v evinem kostumu, kar razočarani," se pošali pevka. V reviji se bo predstavila kot "pevka, ki je šla do mere, do katere ji je povsem dopustno in okusno". "Moram reči, da sem s fotografijami zelo zadovoljna," še dodaja.

 

Kot rečeno, je fotografije posnel Aleš Bravničar, za katerega ima pevka same pohvalne besede. "Je super fotograf, sploh modni fotograf in sem oboževalka njegovega dela," pravi. Snemanje pa je vseeno potekalo pod njenim nadzorom in z njeno avtorizacijo.

 

Posebnih priprav na snemanje ni imela in ni na nobeni dieti, kot poudarja, vendar pa priznava, da je rada krepka, v dobri kondiciji in natrenirana, zato veliko telovadi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.