Magazin > VIP
127 ogledov

Neisha že menja plenice

teden mode Alya Neisha Sašo Radej
Naša priljubljena pevka Neisha je v ponedeljek že v četrto postala teta.

Neishina že tako velika družina je v ponedeljek postala večja še za enega člana. Njen starejši brat je namreč dobil hčerkico Matejo, Neisha pa je po treh nečakih končno dobila še nečakinjo. "Zelo sem vesela, saj imam tako vedno občutek, da sem del velike družine, saj še ne razmišljam o svoji. Lepo je biti obdan z otroki, saj je tako vedno žur v hiši," nam je povedala navdušena pevka, ki je ena od šestih otrok. Poleg brata ima otroke še njena starejša sestra Suzana, ki ima tri sinove.

Nagajiva teta

Čeprav je Neishin najstarejši nečak star že deset let, je glasbenica šele pred kratkim zamenjala prvo plenico. "Pred 14 dnevi sem prvič previla dojenčka," je povedala v smehu in na vprašanje, kako se ji je zdelo, odgovorila: "Najbrž je drugače, če je tvoj (smeh)."

Sicer pa je teta v pravem pomeni besede, saj priznava, da nečake uči tudi kakšnih otroških neumnosti. "Teta mora dovoliti tisto, kar mami ne. So pa zelo pridni otroci, tudi v šolo radi hodijo, trenirajo borilne veščine, igrajo glasbene inštrumente ... S tem se ohranja naš družinski talent. Jaz imam rada akcijo, rada jih peljem ven, se z njimi zabavam, igram. Skupaj kaj ušpičimo in sem tudi za razne vragolije."

Ne zanima jih, da imajo slavno teto

Pri izbiri njihovih imen ne sodeluje, saj pravi, da si vsak "zapiči svoje in vztraja pri tem". "Tudi za moje ime so dolgo barantali. Mama mi je hotela dati ime Snežana, potem pa je ven prišlo ime Neža," je povedala v smehu in dodala, da so jih včasih zaradi velikosti družine primerjali s skupino Kelly Family. Sicer pa je Neisha doma preprosto Neža, saj nečakom prav nič ne pomeni, da je znana pevka, ki je že večkrat napolnila dvorane po vsej Sloveniji. "To doma čisto nič ne velja, jaz sem za njih teta Neža."

Kdaj pa lahko od nje pričakujemo kakšen naraščaj? "Ko bom v takšni zvezi, ki bo pripeljala do tega," je bila kratka in jedrnata, tudi o številki še ne razmišlja. "Kolikor jih bo, toliko bo ravno prav."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.