Magazin > VIP
39 ogledov

Neishin oče žrtev balonarske nesreče

Neisha Marjan Buh Mediaspeed.net
Med žrtvami nedavne balonarske nesreče je tudi oče pevke Neishe.

Med huje poškodovanimi v balonarski nesreči, ki je Slovenijo pretresla minuli teden, je tudi oče priljubljene glasbenice Neže Buh - Neishe Marjan.

"Med nesrečo je padel iz košare, ki ga je tudi zadela, ni pa med opečenimi. Je eden izmed tistih, ki so bili najbolj kritično poškodovani, in leži na intenzivni negi v kliničnem centru. Čakamo, da se stanje stabilizira. Pesti je treba držati predvsem zato, ker je oče star 75 let. Upamo, da bo sposoben sam dihati. Zelo je hudo, vendar poskušamo biti optimistični, ker je Buhov in je pravi borec," nam je zaupala Neisha in dodala, da ostajajo optimistični, saj bi si tega želel tudi oče:

"Želim si, da se pozdravi in da ne bo letel s padalom ali šel raftat, je namreč zelo adrenalinski in ga je težko ustaviti. Balona še ni preizkusil in to ga je zanimalo, saj je radoveden človek, ki se rad razgleduje, potuje, uči, pri petinsedemdesetih piše doktorat ... skratka, ni klasičen upokojenec. Tako je življenje, moramo iti naprej, kdor se boji umreti, se boji tudi živeti. Poskušamo biti optimistični, saj edino to pomaga."

Komentarjev 4
  • dragec 09:47 30.avgust 2012.

    Novinarčki, kaj je toliko pomembnega, da je Nežin ati.

  • Nena78 08:36 30.avgust 2012.

    Pa lep dan!

  • Nena78 08:36 30.avgust 2012.

    Različni pomeni besede ŽRTEV: 1. žival, človek, ki se da, ponudi božanstvu v čast za pridobitev njegove naklonjenosti, navadno s posebnim obredom: // žrtvovanje, darovanje2. boleča odpoved čemu za kaj, kar se ima za pomembno, vredno: // kar se ...prikaži več da, čemur se odpove za kaj, kar se ima za pomembno, vredno: // kdor se odpove čemu za kaj, kar se ima za pomembno, vredno. 3. kdor je poškodovan, umre zaradi napada, nasilja koga: zaradi nepričakovanega, nepredvidenega dogajanja, pojava: 4. kdor propade, je deležen hudih posledic zaradi delovanja česa negativnega na njegovo telo: // kdor propade, je deležen hudih posledic zaradi nanj ne ozirajočega se negativnega ravnanja, dejanja koga drugega 5. kdor propade, je deležen negativnih posledic zaradi česa, kar se zdi komu drugemu pomembno, vredno uveljaviti 6. oseba, na katero je usmerjeno kako negativno dejanje: