Magazin > VIP
3 ogledov

"Nekateri bi me s klevetami radi prepodili"

Danijel Šmid Danny Mediaspeed.net
Najslavnejšemu vedeževalcu v Sloveniji Danijelu Šmidu - Dannyju je veliko ljudi obrnilo hrbet.

Danny je na slovenski medijski sceni že 25 let. Delal je za televizije in časopise, a kriza je zahtevala svoj davek, kar je na lastni koži občutil tudi naš najslavnejši vedeževalec.

"So stvari, ki so lepe, in teh ni veliko, vendar so. Ko so mi mediji eden za drugim zapirali vrata, ko sem se moral iz objektivnih in znanih razlogov posloviti od malih ekranov, ko mi je nova uprava Cityparka po skoraj osmih letih sodelovanja brez razloga zaloputnila vrata in ko me je zapustil še Telekom, ki je vsa ta leta imel ravno od mene in mojih oddaj poleg televizije same ogromno koristi na vaš račun, ter so propadle tiskane edicije, v katerih sem bil prisoten, in vsa ostala norija, ki se je zgodila naenkrat in mi spremenila življenje, mi je ostalo edino in obenem tudi zadnje pribežališče grosupeljski Kongo," je na svojem profilu na Facebooku zapisal Danny.

Kot je še zapisal, se edino v Kongu, kjer dela že osem let, počuti dobro. Tam ima tudi mir za pogovore s svojimi strankami, kar pa gre nekaterim v nos. "Pa tudi to gre očitno na živce in v nos nekaterim in bi me radi z grdimi klevetami prepodili še od tam. Vsaj tako razumem dogajanje zadnjih dni. Skratka, namen - kakršenkoli že je - je očitno velik in strateški, tak kot je bil v primeru televizije in medijev. /.../ Naj me pa (če si tisti, ki si tega tako močno želijo) preženejo še od tam s svojo hudobijo, klevetami in zlobnimi namigovanji, ki nimajo dosti skupnega z realnostjo. Prepričan sem, da bom že kako našel način, da bom nekako preživel to svoje ne preveč lepo in prijetno obdobje," pravi Danny, ki je prepričan, da bo "že zdržal tudi lakoto, samoto, brezdomstvo, če bo že treba, in vso morebitno bedo".

Komentarjev 6
  • Oxxo 17:10 11.april 2013.

    Meni se g. Danny prav nič ne smili. Žalostno je to, da take prevarante = zamenjajo drugi prevaranti... "vedeževalci" oz. da je vse zakonito po novem "svetovalci".Saj poznate oglaševanje "pošlji SMS s ključno besedo...." ; "pokliči svetovalca na 090...."<br ...prikaži več />Skratka: Narod odprite oči in ne podpirajte kriminalnih - prevarantskih družb.Tisti, ki kličete "vedeževalca" Blaža - kako lahko podpirate tako arogantno in blefersko osebo? Kaj menite da svečke, kamenčki in školjkice spremenijo svet?Pamet v glavo in denar bo ostal v vašem žepu. Zato vaša usoda ne bo nič kaj drugačna in zdravje nič boljše oz. slabše.

  • Oseba_ 12:24 11.april 2013.

    haha.....ti osebki, ki " napovedujejo " prihodnost sebi ne znajo napovedat ničesar ...seveda ne znajo, če pa sploh ne morejo, to je navadno nategovanje, za denar.

  • BorutK 11:23 11.april 2013.

    Ja kako, a sam seb pa ne zna napovedat prihodnosti? Mislm, wtf, šarlatan.