Magazin > VIP
27 ogledov

"Nekateri mi rečejo, da sem lepša kot La Toya"

La Toya Žurnal24 main
Potem ko nam je zaupala, da snema svoj resničnosti šov, nam je La Toya še izdala, da se bo morda podala v glasbene vode.

Naša pornozvezdnica La Toya se je pošteno lotila samopromocije, saj se poleg tega, da snema svoj lastni resničnostni šov, dogovarja tudi o pevski karieri. Pogovor na to temo nas je zanesel čisto slučajno, ko nam je povedala, da hujša, ker mora biti v videospotu suha. Potem ko nam je pojasnila, da govori o svojem videospotu za lastno pesem, nam je na vprašanje, če bo torej postala pevka, odgovorila: "Ne vem, bom še videla, koliko bom znala (smeh). Najprej moram shujšati, šele potem bom podpisala pogodbo za videospot." Potem so sledila vprašanja:

Pesem že imate?
"Ne, ne, to moramo še izbrati. Bom pa pela, to bom morala, če ne, je brezveze."

Pa si želite postati pevka?
"Ne ... Tukaj se gre bolj za biznis, ljudem moraš nekaj ponuditi, da se lahko tržiš. Saj moja oddaja je gledana, ampak če imaš ti videospot, je to še večji bum. Jaz ne morem živeti od enega filma sto let, to gre v pozabo. Jaz na vse to gledam malo drugače, nonstop moraš nekaj delati, da ti ljudje sledijo."

Ali sploh imate pevski talent?
"Ne, nimam talenta, ampak danes je itak vse računalniško. Saj danes pevci ne pojejo zares, malokdo ima res dober glas. Jaz nisem glasbenica, saj to vsi vejo, jaz nočem nikomur odvzeti mesta. To je nekako tako, ko nekdo igra v gledališču, pa gre v film, da bi imel večjo reklamo, več nastopov. Če imaš videospot, lahko greš nastopati tudi na Hrvaško, se lahko prej ponudiš."

Mislite, da bo ljudem všeč, da boste peli, čeprav ne znate?
"Glede na to, da mi povsod sledijo, mislim, da ja. Vedno sem jim zelo zanimiva."

Ob tem nam je povedala, da ima v glavnem dobre izkušnje z ljudmi, ki jih sreča. "Zelo me hvalijo. Nekateri mi rečejo, da sem lepša kot La Toya, potem pa jim povem, da sem to jaz (smeh). Oni kar mislijo, da sem jaz vzvišena, ko pa me vidijo v živo, pa kar ne morejo verjeti." Kar se tiče pevske kariere pa zagotavlja: "To ne bo nekaj brezveze. Ali se gremo zares ali pa se ne gremo."

Komentarjev 7
  • feferon 19:47 28.avgust 2013.

    Hudič v sili tud muhe žre...

  • Mrcina 08:40 28.avgust 2013.

    Bljaaak...še za PP je ne bi uporabili..umetnega dihanja ne bi izvajali na njej..Bljaaak

  • anze40 07:37 26.avgust 2013.

    La Toya in Mišić na kvadrat sta najboljši par.