Magazin > VIP
210 ogledov

Nekateri so za vroče

Ena od njenih najbolj znanih fotografij, ki je bila posneta za moško revijo Play Žurnal24 main
Lahko po 46 letih po svoji smrti še napolniš časopisne naslovnice? Da, če si Marilyn Monroe in so pred kratkim odkrili kratek film, v katerem igraš vlogo porno dive.

Nezakonita kopija vročega petnajstminutnega filma, ki je mimogrede še vedno klasificiran kot strogo zaupni dokument FBI, bo za javnost ostala nedostopna. Film, posnet na 16-milimetrski trak, prikazuje seks bombo Marilyn Monroe na kolenih, kako izvršuje oralni seks na moškem, katerega obraz ni v kadru. Pri tem se neznanec nikoli ne premakne v kader, kar nakazuje, da je vedel, da nekdo snema. Zanimivo pa je, da Monrojeva nikoli ne pogleda v kamero, kar morda pomeni, da za prisotnost kamere ni vedela.

 
 

Posnetek bom preprosto zaklenil – iz spoštovanja do igralke. Ne mislim ga prodati in iz nje narediti nove Paris Hilton. Želim ohraniti njeno čast.

Anonimni premožni poslovnež z Manhattna, ki je posnetek odkupil

 
Javnost pa posnetka ne bo videla, saj ga je za skoraj 940 tisoč evrov, natančneje 938.321 evrov, kupil premožen poslovnež z Manhattna, ki želi ohraniti zasebnost in čast filmske dive.

Tako vsaj trdi znani zbiralec zgodovinskih in spominskih zadev Keya Morgan , ki se je dogovoril za prodajo nemega filma. Dolgo zakopani posnetek je bil v lasti zdaj mrtvega obveščevalca FBI. Po smrti je posnetek nasledil njegov sin, ki ga je zdaj prodal. Morgan ga je namreč odkril med pripravljanjem dokumentarca o Monrojevi, in sicer po tem, ko je govoril z nekdanjim preiskovalnim agentom, ki mu je povedal za obstoječi posnetek in izdal ime človeka, ki ga hrani.

Tega filma ne boste videli! © AFP

 
Dotična akcija filmske zvezde naj bi bila posneta v 50. letih prejšnjega tisočletja. Film je prišel na dan sredi 60. let, ko je tedanji direktor FBI J. Edgar Hoover neuspešno poskušal dokazati, da je Marilynin spolni partner ali John F. Kennedy ali njegov brat Robert F. Kennedy . "Vsaj tako se sklepa po shranjenih dokumentih in intervjujih zveznega preiskovalnega urada," je povedal Morgan in dodal: "Agenti so zasegli originalno kopijo, vendar je eden od njih najprej naredil kopijo kopije, ki jo je zdaj prodal njegov sin."

Marilynin mož, legendarni bejzbolski igralec Joe DiMaggio , je vedel za posnetek in ga že takrat želel odkupiti. Dokazi, da je DiMaggio, ki je bil neverjetno močno zaljubljen v igralko in ji je vsak teden na grob nesel vrtnico, so bili odkriti med dokumenti FBI. Nameraval jih je odkupiti za 15.638 evrov (takratnih 25 tisoč dolarjev), saj je želel preprečiti kopiranje posnetka. Njegov zahtevek je bil zavrnjen.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.