Magazin > VIP
40280 ogledov

Nekdanja hrvaška smučarka ob smrti Slovenca pretresena: "Bog, si tukaj?"

grilomentary, marko grilc film, snemanje, bordanje Žurnal24 main
Smrt Marka Grilca odmeva tudi v tujini.

Včeraj je odjeknila vest, da se je v Söldnu smrtno ponesrečil eden najuspešnejših slovenskih deskarjev vseh časov in najbolj prepoznavni slovenski deskar prostega sloga, Marko Grilc.

Na zaprtem delu smučišču je padel pri snemanju filma, ob tem pa utrpel usodne poškodbe glave. Med spustom v globokem snegu je deskar, ki po navedbah policije ni nosil čelade, padel in z glavo ali obrazom udaril ob zasneženo skalo. Njegovi spremljevalci so nemudoma začeli oživljanje, a Marku ni bilo več pomoči. Za seboj je pustil dva otroka in nosečo partnerko Nino.

Njegova smrt je odmevala tudi na Hrvaškem. Dnevnik.hr je poročal, da je bil Marko, ki je nekoč nastopal za naše sosede, tesen prijatelj hrvaškega deskarja Sebastijana Fleissa, brata njihove nekdanje smučarke Nike Fleiss, ki je bila ob novici, da Grilca ni več, močno pretresena. "Bog, si tukaj in kam si izginil? Me pokliče brat in reče: 'Nika, Marka ni več. Umrl je na svojem terenu, na snegu. Ne morem verjeti.' Tudi jaz ne. Iskreno sožalje, draga Nina in cela družina. Naj ti nebesa dajo moč v teh težkih dnevih. Počivaj v miru, Marko, in hvala, da si z nami delil snežna prostranstva."

Nika ni bila edina, ki se je od naše legende poslovila po spletu.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SLOSKI (@slo.ski)

Komentarjev 3
  • Marion_Howser 15:05 25.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Kvakec 14:19 25.november 2021.

    Trenutek nepazljivosti, občutek nepremagljivosti in pizdarija je tu.

  • Avatar jate
    jate 10:39 25.november 2021.

    bog je bil,vendar žal čelade ni bilo tukaj,glede na to ,da je enkrat že doživel nesrečo in so ga s helikopterjem odpeljali,se čudim da si je upal brez čelade...škoda res škoda